FEDERASYONA TAŞ...
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, milli maçların, hafta sonu oynanacak Galatasaray- Beşiktaş derbisinin önü geçmesinin normal olduğunu belirterek, "Öncelik her zaman milli takımdır. Buna lafımız yok. Derbinin önüne de geçecektir ama 7 günde 3 önemli maçın oynatılmasının anlaşılır bir tarafı yok" diyerek federasyona gönderme yaptı.
Motive olmak önemli!
Milli maçlar sonrasında Galatasaray ile ligde, Manchester Utd. ile de Şampiyonlar Ligi maçında karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Denizli, "Çalışmalarımız milli takımlardan gelecek oyuncularımızla beraber hız kazanacaktır. Motivasyon olarak futbolcularımızı G.Saray ve Manchester maçlarına hazırlayacağız" dedi.
Eksik derbi hazırlığı
Beşiktaş, Cumartesi günü G.Saray ile yapacağı sezonun ilk lig derbisinin hazırlıklarını milli ve sakat oyuncularından yoksun olarak sürdürüyor. Milli oyuncular Nihat, İsmail, İbrahim Kaş, Holosko, Sivok, Tello, Necip ve Rıdvan idmana katılmazken, Delgado özel programı dahilinde çalıştı. Yusuf, İ.Toraman, Rüştü, Batuhan, Bobo ve Nobre'nin ise takımdan ayrı koşu yapt
Önce Galatasaray sonra Manchester
Beşiktaş'ın İtalyan oyuncusu Ferrari, Galatasaray ile Manchester United maçlarını çok önemsediğini belirterek, "İki takımdan da istediğimizi alacak güçteyiz. Sakat oyuncular bizi biraz etkilese de bu maçlardan alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum" diye konuştu.