Spor
  • 30.6.2007 11:32

FELDKAMP:"ÜMİT'E DÜN YAPTIĞIMIZ TERAPİ İYİ GELMİŞ"

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Fenerbahçe ile adı transfer dedikodularına karışan Ümit Karan'a dün yaptıkları terapinin iyi geldiğini ve futbolcunun sabah kendisine gelerek oynamak istediğini söylediğini ifade ederek, ''Buna çok sevindim aramıza dönmesi mükemmel'' dedi.
      Kafası karışık olduğu için bu oyuncuyu dünkü idmandan çıkardığını belirten Alman çalıştırıcı, bugün yapılan antrenman devam ederken basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Gördüm ki dün kendisine yaptığımız terapi çok iyi gelmiş. Sabah bana gelip, 'Kafam rahat, oynamak istiyorum' dedi. Buna çok sevindim, aramıza dönmesi mükemmel oldu. Gördüm ki, bu tip heyecanlar futbolculara iyi geliyor'' diye konuştu.
      Feldkamp, idmanlara bugün katılan Arjantinli futbolcu Carrusca için de şunları söyledi:
      ''Carrusca anlamakta zorluk çektiğim bir şekilde antrenmana geç katıldı. Onunla görüştüm. Kendisiyle yeni bir başlangıç yapacağız. Temmuz ayının 7'sine kadar çalışıp diğer arkadaşlarının seviyesine gelecek.'' Takımda Song dışında eksiklerinin olmadığını anlatan tecrübeli çalıştırıcı, ''Şimdiye kadarki gelişmelerden memnunum. Futbolcuların birbirleriyle ilişkileri çok güzel. Birbirlerine karşı çok açık davranıyorlar. Her şey bu kadar iyi giderken bundan sonra tek yapmamız gereken maçlardan iyi sonuçlar almak'' ifadesini kullandı. Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:47

İLGİLİ HABERLER