Spor
  • 28.4.2007 16:13

FENER 3 PUAN'A KİLİTLENDİ!..

 


      Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarından sonra Fortis Türkiye Kupası'ndan da elenince tüm gücünü 100. kuruluş yılında şampiyonluk yaşamak için lige verecek.
      Şu anda ligde 59 puanla en yakın takipçisi Beşiktaş'ın 4 puan önünde lider durumda bulunan Fenerbahçe, kendi saha ve seyircisi önünde yarın Denizlispor ile yapacağı lig maçını kazanarak, son 4 haftaya girilirken, puan avantajını korumak istiyor.
     
      DENİZLİSPOR MAÇININ AYRI ÖNEMİ VAR
      Geçen sezon şampiyonluğu deplasmanda Denizlispor ile 1-1 berabere kalarak, ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe için yarınki maçın ayrı bir önemi bulunuyor.
      Sarı-lacivertliler, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da ligde kalma mücadelesi veren Denizlispor'a karşı bu kez galip gelip, şampiyonluk yolunda yara almak istemiyor.
     
      LUGANO VE ÜMİT CEZALI
      Fenerbahçe'de kırmızı kart cezalısı Lugano ile sarı kart cezalısı Ümit, yarınki maçta forma giyemeyecek.
      Denizlispor maçında Lugano'nun yerine Serkan, Ümit'in yerine de Uğur'un ilk 11'de oynaması bekleniyor.
      Teknik direktör Zico'nun yarınki maçta Önder'i Lugano'nun yerine çekerek, Serkan'a savunmanın sağında, Uğur'a ise Ümit'in yerine savunmanın solunda görev vereceği öğrenildi.
     
      MUHTEMEL 11
      Fenerbahçe'nin Denizlispor maçı muhtemel 11'i şöyle:
      Serdar, Serkan, Önder, Edu, Uğur, Tuncay, Deniz (Appiah), Aurelio, Tümer, Alex, Kezman.
      Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Fenerbahçe-Denizlispor karşılaşmasını hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:40

İLGİLİ HABERLER