Spor
  • 30.4.2015 16:25

Fenerbahçe Galatasaray'ı yenerse şampiyon

Fenerbahçe Grundig bu akşam saat 20.00'de karşılaşacağı Galatasaray Daikin'i 3-0 ya da 3-1 yenerek 3 puan aldığı taktirde Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde 2014-15 sezonunun şampiyonu olacak.

Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde Final Etabı'nın 2. devre müsabakalarında 2. maçlar bugün oynanacak.

Ankara Başkent Voleybol Salonu'nda oynanacak karşılaşmaların ilkinde Vakıfbank ile Eczacıbaşı VitrA saat 17.00'de; ikincisinde ise Fenerbahçe Grundig ile Galatasaray Daikin saat 20.00'de karşılaşacak.


Dün karşılaştığı Vakıfbank'ı 3-2 yenenen Fenerbahçeliler büyük sevinç yaşamıştı.

Bugün oynanacak karşılaşmalar öncesinde Fenerbahçe Grundig 11 puanla lider, Vakıfbank da 7 puanla ikinci sırada yer alıyor. Sarı lacivertli takım bugün karşılaşacağı Galatasaray Daikin'i 3-0 ya da 3-1 yenip 3 puanı alırsa 2014-2015 sezonu şampiyonu olacak. Saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi D-Smart naklen yayınlayacak.

Bugün oynanacak maçlar sonunda şampiyon belirlenmezse, sezonun en büyüğü yarın yapılacak son karşılaşmalarda netleşecek.

BAYANLAR VOLEYBOL 1. LİGİ FİNAL ETABI puan durumu

ANKARA POLİSİ ALARMDA!
Fenerbahçe Grundig ile Galatasaray Daikin'in geçtiğimiz hafta İzmir'deki 1. Devre müsabakasında çıkan olayları dikkate alan Ankara polisi, bugünkü karşılaşma için olağanüstü güvenlik tedbirleri aldı. Maçta güvenliği 666 resmi ve sivil polis sağlayacak.

Ankara Başkent Voleybol Salonu’na gelen yollar tamamen trafiğe kapatıldı. İstanbul’dan geleceği belirtilen taraftarlar için de otoban girişlerinde önlem alan polis, barikatlardan sadece seyircilerin geçmesine izin veriyor.

Takımların kaldığı otel ve yol güzergahlarında da önlemler alınırken, salona gelinen yol kavşaklarında resmi polisler bekletiliyor. Spor alanlarına girmesi yasak olanların yanı sıra, alkollü ve üzerinde yasak maddeler bulunanlar da salona alınmıyor.

İzmir’de yaşanan olayların Ankara’da gerçekleşmemesi için tedbirli davranan Ankara Emniyeti, rakip takımların taraftarlarını da yan yana getirmemek için çaba gösterecek.

BAYANLAR VOLEYBOL 1. LİGİ FİNAL ETABINDA BUGÜN OYNANACAK MAÇLAR

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:44

İLGİLİ HABERLER