Spor
  • 19.6.2014 23:08

Fenerbahçe Galatasaray'ın gözdelerinin peşinde

Fenerbahçe'de gündem yeniden transfer


 
Sarı lacivertliler, İsviçre Federal Mahkemesi'nin kararına göre transfere ağırlık verecek.

Fenerbahçe, her fırsatta transferi kapattık dese de yerli forvet ve Türk pasaportu olan bir orta saha arayışlarını sürdürüyor. Şampiyonlar Ligi'ne gidebilme ümidi olan sarı lacivertliler, iki isim için yeniden girişimlere başlıyor.

Karardan sonra istikamet transfer
Kadrosuna Diego'yu katan ancak henüz resmi sözleşmeyi imzalayan sarı lacivertliler, Brezilyalı yıldızın dışında da yeni isimlerle takımı güçlendirmek istiyor. Kadrosundaki yabancı sayısını azaltmaya önceklik veren Fenerbahçe yönetim, yerli forvet ve orta saha için de çalışmalarını sürdürüyor. Gökhan İnler ve Mevlüt Erdinç için istekli olan Fenerbahçe, oyuncuların bedellerinin artmaması için hep geri planda kaldı. Bu transferler için sarı lcivertlilerin önceliği yabancıların kadrodan gönderilmesi ve İsviçre Federal Mahkemesi'nin olumlu kararını beklemek olacak. Gökhan İnler için İFM'den gelen kararın transferde etkili rol oynaması bekleniyor. Fenerbahçe yönetimi, Gökhan İnler'in menajeri ile görüşerek 24 Haziran'a kadar süre istedi.

Mevlüt alınacak
Sarı lacivertliler İsviçre Federal Mahkemesi'nden çıkacak olan kararı beklemeden Mevlüt'ü transfer etmek istemiş ancak devreye Galatasaray'ın girmesiyle girişimleri yarıda kesmişti. Sarı kırmızılıların bonservis bedelinin artmasıyla transferden çekilmesi üzerine Fenerbahçe yeniden umutlandı. Normal şartlarda 3 milyon Euro'luk bonservis bedeli belirleyen sarı lacivertliler, fiyatın 5-6 milyon Euro civarından inmesini bekliyor. Sarı lacivertlilerde transfer için düğmeye 24 haziran'da basılması bekleniyor

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:03

İLGİLİ HABERLER