FENERBAHÇE İÇİN YENİ BİR TEKNİK DİREKTÖR, YENİ BİR OYUNCU!.. İŞTE SON İDDİALAR...
Fransız radyoları, Lyon'un ünlü çalıştırıcısının Fenerbahçe ile anlaşmaya vardığını iddia etti. Türkiye Kupası Finali'nde Galatasaray'a 5-1 gibi tarihi bir skorla yenilen Fenerbahçe'de eleştiri oklarının hedefi teknik direktör Christoph Daum oldu.
Bu sezon oynanan 4 derbi maçın da kaybedilmesi, Alman teknik adamın Fenerbahçe'deki geleceğinin tartışılmasına neden olurken, Fransa'dan bomba gibi bir haber geldi. Fransız radyoları, Lyon'un ünlü çalıştırıcı Paul Le Guen'in sarı lacivertli takım ile anlaştığını duyurdu. Radyolar, Olympique Lyon'un üst üste dördüncü lig şampiyonluğunu kazanmasında önemli rol oynayan Le Guen'in gelecek sezon sarı lacivertli takımı çalıştıracağını iddia etti.
Ayrıca Fenerbahçe'nin, yeni sezon için Alman 1. Ligi'nin şu an en değerli oyuncusu olan Brezilyalı Marcelinho'yu transfer etmek istediği de iddia edildi. Berlin'de yayınlanan gazeteler, ligde Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesi veren Hertha Berlin'in, Yıldıray Baştürk'le birlikte orta sahadaki beyni konumunda olan Marcelinho'ya F.Bahçe'nin talip olacağını yazdılar. Gazeteler, Nicolas Anelka için 8 milyon Euro harcayan F.Bahçe'nin Brezilyalı oyuncu için 10 milyon Euro verebileceğini ileri sürdü.
Hürriyet
Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 12:05