FENERBAHÇE MAĞLUBİYETİ MACAR BASININDA
Fenerbahçe’nin, İstanbul’da dün gece Porto karşısında aldığı 2-1’lik mağlubiyet Macaristan medyasında yer buldu.
Macaristan’ın tek günlük spor gazetesi olan Nemzetisport, "Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’ne veda etmesinin sorumlusu olarak Luis Aragones’in vatandaşını gösteriyor" başlığını attı. Nemzetisport, bu sezon hiç de iyi sonuçlar alamayan Fenerbahçe’nin, dün gece evinde aldığı mağlubiyetin ardından, sadece Şampiyonlar Ligi değil, UEFA Kupası’na katılmasının da çok zayıfladığını belirterek, Fenerbahçe’nin Porto mağlubiyetinin faturasını İspanyol Hoca Luis Aragones’in, vatandaşı olan maçın İspanyol hakemi Alberto Undiano Mallenco’ya kesti.
Macar gazetesi, "Fenerbahçe, hakemin kendi aleyhlerine gösterdiği kararlar nedeni ile çılgına dönerken, İspanyol hoca ile başarının gelip gelmeyeceği tartışılır hale geldi" diye yazdı.
Aynı gazete, Porto’nun attığı ilk golün resmini yayınlayarak, resim altına ise "İspanyol hakem gözü önünde olan faulu vermeyince top Fener ağlarına gitti" şeklinde yazdı.
Macaristan’ın önemli internet sitelerinin başında gelen Sporthirado ise "Fenerbahçe İstanbul’da kaybetti" başlığıyla verdiği haberinde, "Fener yediği gollere çabuk cevap vermek istedi, ancak olmadı. Güiza kaçırdığı gollerle saç baş yoldurdu" diye yazdı. Emre’nin artık eski Emre olmadığını yazan Sporthirado, "Kazım Kazım’ın performansı takımına puan aldırmaya yetmedi" dedi.