Spor
  • 16.1.2014 00:52

Fenerbahçe taktik çalıştı

Teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenman ısınma koşuları ile başladı. Ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yapan sarı-lacivertliler idmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Emre Belözoğlu antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışırken, ardından takımdan ayrı özel program eşliğinde gerçekleştirdiği çalışmayla antrenmanı tamamladı. Bekir İrtegün ve Salih Uçan tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı olarak özel programını sürdürdü. Sağ kasığında sertleşme olan Selçuk Şahin ise tedbir amaçlı antrenmana çıkmayarak, takımdan ayrı gerçekleştirdiği çalışmayla antrenmanı tamamladı.
Sarı-lacivertli ekip, ikinci yarı hazırlıkları kapsamında yarın akşam saat 20.00’da Hannover 96 hazırlık maçı oynayacak.

FENERBAHÇE'NİN DEVRE ARASI KAMPINA MİNİK TARAFTARLARDAN ZİYARET

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi gören bir grup minik Fenerbahçe taraftarı takımın devre arası kampını ziyaret etti.
Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında 16 ayrı Tıp Fakültesi’nin 1. sınıfında eğitim gören öğrencilerin başlattığı proje ile Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Lösemi, Böbrek ve Kalp yetmezliği tedavisi gören Fenerbahçeli bir grup çocuk, sarı-lacivertlilerin akşam idmanında takımı ziyaret edip futbolcularla tanışma fırsatı yakaladı.
Projenin koordinatörü Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Burçak Yılmaz, kulübün televizyonuna yaptığı açıklamada, “16 ayrı Tıp fakültesinde okuyan 1. sınıf öğrencileri tarafından bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdik. Koordinatörlüğünü de ben üstlendim. Amacımız lösemi, böbrek yetmezliği, kalp hastalığı gibi hasta çocuklarımızın dileklerini gerçekleştirmek oldu. Bugün de Fenerbahçe sevdalısı bir grup çocuğumuzla birlikte Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımının antrenmanını izlemeye geldik. Oyuncular ve teknik ekip çocuklarımızla ilgilendiler, onlarla top oynayıp fotoğraf çektirdiler. Ben böyle bir sosyal sorumluluk projesini gerçekleştirmemizde bize yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Çünkü bütün hastalıklarda en önemli şey moral ve motivasyondur. Burada geçirdikleri bir günün ardından çocuklarımızın morallerinin yükseldiğini tahmin ediyorum" dedi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:27

İLGİLİ HABERLER