Spor
  • 26.4.2022 15:19

Fenerbahçe'de Ali Koç ve taraftarlar ikiye bölündü!

Teknik direktör değişikliği sonrası İsmail Kartal ile iyi bir çıkış yakalayan ve ikicilik şansı devam eden Fenerbahçe'de gündem yeni hocanın kim olacağı... Başkan Ali Koç, yeni sezonda yeni hocayla devam edileceğini açıklamıştı ancak İsmail Kartal'ın bu performansı işleri değiştirdi. Kanarya'nın listesinde Löw, Jorge Jesus gibi isimler bulunurken, flaş bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'de Ali Koç ve taraftarlar ikiye bölündü.Teknik direktör değişikliği sonrası İsmail Kartal ile iyi bir çıkış yakalayan ve ikicilik şansı devam eden Fenerbahçe'de gündem yeni hocanın kim olacağı...Başkan Ali Koç, yeni sezonda yeni hocayla devam edileceğini açıklamıştı ancak İsmail Kartal'ın bu performansı işleri değiştirdi.

Kanarya'nın listesinde Löw, Jorge Jesus gibi isimler bulunurken, flaş bir gelişme yaşandı.Göreve gelmesi ile birlikte çıkışa geçirdiği F.Bahçe ile İsmail Kartal arasındaki anlaşma sezon sonunda bitecek.Fakat Başkan Koç artık birinci sıraya Jesus'u koydu. 67 yaşındaki Portekizli çalıştırıcının Benfica ile kontratı biterken geçtiğimiz günlerde de ekibi ile buluşup fotoğraf paylaşmıştı.Bu kare "F.Bahçe teknik ekibi" olarak yorumlanırken, taraftarda ise İsmail Kartal'ın devam etmesi görüşü hakim...

10 maçlık yenilmezlik serisi ile takımı ikinci sıraya kadar çıkaran Kartal'ın, teknik patronluk koltuğunda kalmasını isteyen taraftar, geçen sezon takıma alışan Emre Belözoğlu'nun gönderilmesi sonrasında yaşanan sorunların tekrarlanmasını istemiyor.

Bu arada aralık ayından beri boşta olan Jesus ile ekibinin maliyetinin 9 milyon Euro (Yaklaşık 142 milyon TL) olduğu öğrenildi.

SON TAKIMLARINDA NE YAPTILAR?

İSMAIL KARTAL - FENERBAHÇE

17 MAÇ
10 GALİBİYET
1.94 PUAN ORT

JORGE JESUS - BENFICA

83 MAÇ
53 GALİBİYET
2.11 PUAN ORT

Güncellenme Tarihi : 26.4.2022 15:24

İLGİLİ HABERLER