Spor
  • 26.4.2022 13:58

Galatasaray'da transfer planları değişti!

Spor Toto Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Gelecek sezon için iyi bir kadro kurmak isteyen sarı kırmızılılar, transferde hata yapmak istemiyor. Tüm bu transfer arayışları devam ederken Aslan, performansından memnun kalınmayan Erick Pulgar ilgili bomba bir karar imza attı. 

Spor Toto Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor...Gelecek sezon için iyi bir kadro kurmak isteyen sarı kırmızılılar, transferde hata yapmak istemiyor.

Tüm bu transfer arayışları devam ederken Aslan, performansından memnun kalınmayan Erick Pulgar ilgili bomba bir karara imza attı.Son iki haftada ortaya koyduğu performans ile takımın en iyi isimlerinden olan Erick Pulgar için planlar da değişmeye başladı.Devre arasında Fiorentina'dan 6 ay için kiralanan Şilili oyuncu, ilk etapta hayal kırıklığı yaratırken, formasını da kaybedip eleştirilerin odağı olmuştu.

Yeni Malatyaspor'un ardından Altay karşılaşmasında da sahaya ilk 11'de çıkan Pulgar, orta sahada takımı yönlendiren isim haline geldi.

Kerem Aktürkoğlu'nun golü öncesinde atağın hazırlayıcısı olan 28 yaşındaki oyuncuya yeniden kredi açıldı.

Satın alma opsiyonu olmayan Pulgar, sezon sonunda Fiorentina'ya geri dönecek.İtalyan ekibi ile 1 yıl kontratı kalması ve takımda düşünülmemesi nedeniyle Pulgar, bir kez daha transfer pazarında olacak.G.Saray cephesi Şilili orta sahanın bonservisi bedelsiz olarak verilirse yıllık ücretini ödemek koşulu ile oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

METİN ÖZTÜRK: TORRENT BİZİ İKNA EDERSE...

G.Saray'ın başkan adaylarından Metin Öztürk, GS TV'de konuştu. 21 sponsor ile anlaştıklarını belirten Öztürk, şunları söyledi: "Yerli bir teknik direktör arayışımız var. Biz bu başarısız durumun devam etmesine tahammül etmeyiz. Tazminata bakmayız ama hocamız bizi ikna ederse devam ederiz. Bizim aklımızda 2-3 teknik adam var, Galatasaray ile özdeşleşmiş, şampiyonluk yaşamış isimler var. Çim saha, Levent Nazifoğlu'nun işi olacak. Yaklaşık 25 milyon Euro'luk bir bütçe var. Efektif olarak kullanılırsa Galatasaray şampiyon olacaktır. Bütçe yetmezse kendi cebimizden vereceğiz. Önceliğimiz takımın ödemeleri olacak. 200 milyon TL hazır. TFF ile iyi ilişkiler kurup masada olmak istiyoruz."

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 26.4.2022 14:02

İLGİLİ HABERLER