Spor
  • 5.4.2021 14:12

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu dokunuşu!

 Süper Lig'de Erol Bulut ile yollarını ayıran Fenerbahçe, sezona sportif direktör olarak giren Emre Belözoğlu'nu takımın başına getirmişti. Kariyerinde ilk kez teknik direktör olarak sahada yer alacak olan Emre Belözoğlu, ilk maçına 32. haftada oynanacak olan Denizlispor maçıyla çıkıyor. A Spor Fenerbahçe muhabiri Ahmet Selim Kul, Emre Belözoğlu'nun Denizlispor karşısında sahaya çıkaracağı ilk 11 hakkında önemli bilgiler verdi. İşte son dakika haberinin detayları...

Bu sezon taraftarları tarafından en çok eleştirilen kulüplerden birisi olan Fenerbahçe, sezona başladığı Erol Bulut ile yollarını ayırmış ve yola Emre Belözoğlu ile devam etme kararı almıştı. Sezon sonuna kadar Emre Belözoğlu'na emanet edilen Fenerbahçe, yeni teknik direktörüyle ilk maçına Denizlispor karşısında çıkıyor.

32. haftada oynanacak olan mücadele, Fenerbahçe için bir 'tamam mı devam mı?' maçı olarak görülürken Emre Belözoğlu'da teknik adamlık kariyerinin ilk maçına çıkacak. Ligin son sırasında bulunan Denizlispor, Fenerbahçe maçını kazanarak çıkışa geçmenin peşindeyken, sarı-lacivertlilerde Denizlispor engelini aşarak kötü gidişe son vermek istiyor.

A Spor Fenerbahçe muhabiri Ahmet Selim Kul, sarı-lacivertlilerdeki son detayları aktarırken, Denizlispor maçına çıkacak olan muhtemel 11'i de paylaştı.

İşte Ahmet Selim Kul'un Fenerbahçe tarafından paylaştığı son bilgiler...

"Galatasaray'ın ardından Beşiktaş'ın da yenilmesi kampta olan futbolcuların ve Emre Belözoğlu'nun da Denizlispor maçına olan dikkatini ve önemini arttırdı.

"3 PUANDAN DAHA FAZLASI..."

"Fenerbahçe'nin 2 gün önceki ruh halini düşündüğümüzde şu anda çok farklı bir noktaya gelindi. Camia olarak iyi bir başlangıç yapmak istiyorlar. Hafta boyunca Denizlispor'un ligin son sırasında olmasına rağmen bunun bir final maçı olduğu vurgusu yapıldı. Bu maçı kazanmanın 3 puandan fazlasını katacağını düşünüyor Emre Belözoğlu.""Emre Belözoğlu'nun altını çizdiği bir nokta vardı; 'Bir anda her şeyi değiştirmek mümkün değil, ufak tefek dokunuşlarımız olacak.' demişti. Milli takıma giden oyuncular dönünce, daha fazla topu ayağında tutan ve daha fazla hücum bölgesinde oynamaya çalışan bir takım olacak. Bunun yanısıra daha fazla pozisyon üretmeye çalışan bir takım olacak sahada."

"KADRODA SÜRPRİZ TERCİHLER OLABİLİR"

"İlk maçına çıkacak olan Emre Belözoğlu'nun henüz kadro tercihleri tam olarak belli değil. Ama ufak tefek sürprizlerin olmasını bekliyoruz. Bazı beklenmedik oyuncuların ilk 11'de olma ihtimali var."

Fenerbahçe'nin Denizlispor maçına çıkması beklenen ilk 11'i şöyle:

"Altay, Gökhan, Serdar, Szalai, Caner, Gustavo, İrfan Can, Pelkas, Osayi-Samuel, Valencia, Samatta."

Güncellenme Tarihi : 5.4.2021 14:20

İLGİLİ HABERLER