FENERBAHÇE'DE İKİNCİ DÖNEM ÇALIŞMALARINA YARIN BAŞLIYOR
İSTANBUL - Ligde Trabzonspor ile 22 Aralık Pazar günü yapılan maçın ardından tatile çıkan Fenerbahçeli futbolcular, 12 günlük iznin ardından yarın Samandıra Tesisleri'nde toplanacak.
Sarı-lacivertlilerde, ülkesinde bulunan Ariel Ortega ile durumu kesinlik kazanmayan Revivo, yarın takıma katılmayacak. Ortega'nın Antalya kampına katılması beklenirken, İsrailli oyuncunun durumu ise yönetimle görüştükten sonra belli olacak.
Sakatlıkları bulunan Rüştü, İsmail ve Serhat'ın tedavilerinin sürdüğü, Mirkoviç'in ise takımla birlikte çalışmalara başlayabileceği bildirildi.
Oğuz Çetin yönetiminde ikinci dönemin ilk çalışmasını basına kapalı olarak yarın yapacak sarı-lacivertliler, 4 Aralık Cumartesi günü ikinci dönem hazırlıkları için Antalya'ya gidecek.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 19:03