Spor
  • 29.4.2010 21:02

FENERBAHÇE'DE SELÇUK TAKIMLA ÇALIŞTI

İSTANBUL - Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de hafta sonunda Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Christoph Daum yönetiminde yapılan antrenmanda, futbolcular kanat organizasyonlarının ardından çift kale maç yaptı.
Dizindeki ağrı nedeniyle dünkü antrenmana katılmayan Selçuk, bugün takımla birlikte çalıştı. Omzundaki yırtık nedeniyle ağrı hissettiği için dünkü çalışmayı yarıda bırakan Gökhan Gönül ile Uğur ise bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile birlikte bir süre koşup, tesislerde çalıştılar.

-BEKİR, SAVUNMANIN SAĞINDA-

Teknik direktör Daum, Gökhan Gönül'ün katılmadığı antrenmanda, çift kale maçta as takımda Bekir'e görev verdi.
Kasımpaşa maçında cezalı olan Bilica'nın yerine oynayan ve attığı golle galibiyette büyük pay sahibi olan Bekir, antrenman maçında savunmanın sağında yer aldı.
Antrenmanda, as takımda savunmada Bekir, Lugano, Bilica, Andre Santos, orta sahada Mehmet Topuz, Emre, Selçuk, Özer, ilerde de Alex ile Güiza yer aldı.
Fenerbahçe, yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.

-DAUM'UN KONUŞMASI-

Daum, antrenman öncesi sahada oyuncularıyla yaptığı toplantıda, disiplin ve konsantrasyonun başarının anahtarı olduğunu söyledi.
Alman teknik adam, Eskişehirspor maçında konsantrasyonlarının yine en yüksek seviyede olması gerektiğini ifade ederek, şöyle konuştu:
''Bu konsantrasyon, antrenmanlarda başlayıp, maçın son dakikasına kadar devam etmeli. İş disiplinimiz de aynı şekilde saha içinde ve dışında en üst seviyede olmalı. Disiplin ve konsantrasyon başarının anahtarıdır.
Bekir'i tüm takımın önünde bir kez daha tebrik etmek istiyorum. Örnek bir davranış sergiledi. Her maça en iyi şekilde hazırlanıyor. Beşiktaş maçında da sakatlıklarda, her an oyuna girecek gibi hazırdı. Kasımpaşa maçında da formasının hakkını verdi.''
Daum'un konuşmasının ardından futbolcular ''Brova Bekir'' diyerek, sarı-lacivertli oyuncuyu alkışladı.
Toplantıda Semih'in de doğum günü kutlanırken, antrenör Roland Koch, golcü futbolcuya kupa verdi. Semih, takım arkadaşlarının ''Genç Semih'' esprileri eşliğinde kupasını kaldırdı.
Daha sonra Koch'un ''Geri sayım'' şeklinde başlayan cümlesini futbolcular ''Başlıyor'' diye bağırarak tamamladı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 08:15

İLGİLİ HABERLER