Spor
  • 17.3.2021 21:38

Fenerbahçe'den transfer atağı

Sezon başında ve ortasında yaptığı transferlerle adından söz ettiren Fenerbahçe forvet hattında beklediği verimi alamadı. Fenerbahçe yeni sezon öncesi yıldız forvetin menajeriyle transfer görüşmelerine başladı.

FENERBAHÇE'DEN FLAŞ TRANSFER HAMLESİ

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri devam ediyor. Bu sezon 23 transfer yaparak kadroyu sil baştan kuran Sarı Lacivertlilerde forvet hattına yapılan hamleler büyük hayal kırıklığı yarattı.

BEKLENEN VERİM ALINAMADI

BEKLENEN VERİM ALINAMADI

Sportif direktör Emre Belözoğlu önderliğinde Mbwana Samatta, Papiss Cisse, Thiam, Valencia ve Kemal Ademi gibi hücum oyuncularını kadrosuna katan Fenerbahçe, bu oyunculardan beklediği verimi alamadı.

SAMATTA BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

SAMATTA BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

En büyük hayal kırıklığını ise Tanzanyalı golcü Mbwana Samatta yaptı. Genk'te gösterdiği performansla Aston Villa'ya transfer olan yıldız futbolcunun transferi büyük heyecan yaratmıştı.

BONSERVİSİ ALINACAK

BONSERVİSİ ALINACAK

Takıma katılır katılmaz Fatih Karagümrük maçında attığı 2 golle beklentileri bir hayli yükselten golcü oyuncu yaşadığı sakatlık probleminin ardından toparlanamadı. Fenerbahçe sezon sonunda 6 milyon Euro karşılığında Samatta'nın bonservisini alacak.

CISSE DE BEKLENENİ VEREMEDİ

CISSE DE BEKLENENİ VEREMEDİ

Fenerbahçe'de hayal kırıklığı yaratan bir başka isim ise Papiss Cisse oldu. Aytemiz Alanyaspor formasıyla son 2 sezonda 65 maça çıkan Senegalli golcü 42 gol tıp dikkatleri üzerine çekmişti. Cisse, Fenerbahçe'de forma giydiği 24 maçta sadece 4 gol atma başarısı gösterdi.

YILDIZ FORVETİN MENAJERİYLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

YILDIZ FORVETİN MENAJERİYLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç gelecek sezon forvet hattında bir sorun yaşanmaması adına transfer görüşmelerini sürdürüyor. İspanyol basını Fenerbahçe'nin yıldız forvetin menajeriyle görüşmelere başladığını duyurdu.

GÜNDEMDEKİ İSİM JOSHUA KING

GÜNDEMDEKİ İSİM JOSHUA KING

Todofichajes'te yer alan habere göre Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan forvet oyuncusu Everton forması giyen Joshua King... Sarı Lacivertlilerin King'in menajeriyle görüşmelere başladığı iddia edildi.

MENAJERİNE İLK TEKLİF İLETİLDİ

MENAJERİNE İLK TEKLİF İLETİLDİ

Haberde Fenerbahçeli yöneticilerin sezon sonu sözleşmesi sona erecek King için menajerine ilk tekliflerini ilettiği belirtildi. Norveçli oyuncunun menajerine gelen teklifleri değerlendirmesini söylediği iddia edildi.

MANCHESTER UNITEDA TRANSFER OLMUŞTU

MANCHESTER UNITED'A TRANSFER OLMUŞTU

Kariyerinde Manchester United'a kadar yükselen Norveçli yıldız kariyerinin en parlak dönemlerini AFC Bournemouth forması altında geçirdi. Yıldız futbolcu Bournemouth'ta 184 maçta 54 gol kaydetti.

ANCELOTTININ PLANLARINDA YOK

ANCELOTTI'NIN PLANLARINDA YOK

Ancelotti'nin yeni yıl planlarında olmayan Norveçli futbolcunun kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediği ve Fenerbahçe'nin teklifini incelemek istediği iddia edildi.

MİLLİ TAKIMDA 51 MAÇTA 17 GOL ATTI

MİLLİ TAKIMDA 51 MAÇTA 17 GOL ATTI

Norveç Milli Takımı'nda da forma giyen 29 yaşındaki forvet 51 maçta forma giydi ve 17 gol kaydetti.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2021 23:53

İLGİLİ HABERLER