Spor
  • 28.6.2007 17:04

FENERBAHÇE'DEN TRANSFER HABERLERİNE YALANLAMA

İSTANBUL - Fenerbahçe Kulübü, bugün bazı gazetelerde yer alan ve gerçeği yansıtmadığını belirttiği çeşitli transfer haberleriyle ilgili açıklamalar yaptı.
     Kulübün internet sitesinde ''hayali transferler'' başlığıyla yapılan açıklamada, Sivassporlu kaleci Petkoviç ile ilgili bir girişimin bulunmadığı belirtilerek, ''Transfer komitesinin gündeminde Petkoviç de dahil olmak üzere başka bir kaleci arayışı bulunmamaktadır'' denilirken, Appiah'ı Almanya'nın Schalke 04 kulübünün istediği yönündeki haber için de, ''Kulübümüze bugüne kadar Appiah'ı resmen istediğine dair hiçbir kulüpten talep gelmemiştir'' şeklinde açıklama yapıldı.
     Yönetim kurulunun Carew ve Oliveira için ısrar ettiği, teknik direktör Zico'nun ise Ronaldo'yu istediği yöndeki haberle ilgili olarak da, ''Kulübümüz 3 oyuncuyla da ilgilenmemektedir'' denilirken, Carew için ''Kulübümüz golcü bombası patlatmamış, adı geçen oyuncu ile de sözleşme yapmamıştır'' şeklinde ifadelere yer verildi.
     10 milyon avroya kiralanacağı iddia edilen Cicinho ile ilgilenilmediği kaydedilen açıklamada, Makaay ve Kanoute için herhangi bir girişimin bulunmadığı ifade edildi.
     Açıklamada, Bojinov ve Gudjohnsen gibi isimlerle de ilgilenilmediği belirtilirken, Deivid de Souza'nın gönderileceği haberi de ''hayali transferler'' açıklamasında yer aldı. Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:49

İLGİLİ HABERLER