Spor
  • 27.2.2024 01:12

Fenerbahçeli Serdar Ali Çelikler'den G.Saray maçının hakeminin eşi hakkında iğrenç sözler...

Serdar Ali Çelikler'den hakem Mustafa Savranlar'ın eşi hakkında iğrenç sözler...

Son dakika haberi: Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Antalyaspor'u 2-1 mağlup ederek zirvede hata yapmadı. Karşılaşma sonrasında bir dijital medya platformunda konuşan yorumcu Serdar Ali Çelikler, maçın yardımcı hakemi Mustafa Savranlar'ın eşi hakkında iğrenç ifadeler kullandı. İşte son dakika haberinin tüm detayları...

VINICIUS'TAN KÜFÜR İDDİASI

Karşılaşmanın 2. yarısında Galatasaraylı futbolcu Carlos Vinicius'un maçın yardımcı hakemi Mustafa Savranlar'a İngilizce küfür ettiği iddia edildi.

Bir dijital platformda maç hakkında konuşan yorumcu Serdar Ali Çelikler, yardımcı hakemi Mustafa Savranlar'ın eşi hakkında iğrenç ifadeler kullandı.

12 Numara'nın Sesi - Serdar Ali Çelikler: "Ali Başkan yeniden yapılanma  esnasında gerekirse 5 yıl Avrupa'ya gitmemeyi de göze almak lazım dedi ki  bu cümle bana göre Ali Koç vizyonu ile uyuşmuyor." (

İşte o sözler...

"Ahlaksızlık, şerefsizlik, tiyatro izliyoruz. Mustafa Savranlar, Kerem Demirbay gözünün önünde Erdoğan'ı tutup atıyor, faul bayrağı kaldıramıyorsun."

"O pozisyon az daha gol olacaktı. Gözünün önünde görmüyorsun bir de yalandan bakıyorsun. 3 kere sana "f… off" diyor duymuyorsun, görmüyorsun. Çünkü sen adam değilsin. Hakem değilsin adam da değilsin."

"Senin anana avradına sövseler duymayacaksın. Karına sövseler "buyur abi akşam ben getireyim" diyeceksin. O haldesin. Çünkü siz ahlaksızsınız."

Güncellenme Tarihi : 27.2.2024 01:21

İLGİLİ HABERLER