Spor
  • 7.1.2012 00:53

FENERBAHÇE'NİN ALPER TRANSFERİ YATTI!..

Nihat Özdemir'in 4 milyon euroya anlaşıtığı Alper için Özdemir'den habersiz araya giren Aziz Yıldırım'ın kardeşi 5 milyon Euro önerdi.Eskişehirspor bunu kabul edince trnasfer açıklandı.Ancak aradaki 1 milyon euroluk fark ortalığı karıştırdı.
Fenerbahçe ile anlaşamayan Alper Potuk, daha sonra kulüplerin de sorun yaşayıp anlaşamaması üzerine Eskişehirspor'a dönmek zorunda kaldı.
Edinilen bilgilere göre, daha önce Fenerbahçe ile Eskişehirspor 5 milyon Euro bonservis bedeli üzerine anlaşırken, daha sonra Sarı-lacivertlilerin bonservis bedelini 4 milyon Euro'ya indirmek istemesi üzerine Alper'in transferi gerçekleşmedi. İki kulüp arasındaki bu anlaşmazlığın yanı sıra, Alper'in alacağı yıllık ücretteki sorunun da çözülememesi ve Alper'in Aykut Kocaman'dan ilk 11 garantisi istemesi transfer görüşmelerini tıkadı.

"Milli takıma yükselmek üzere olduğum bir dönemde Fenerbahçe'nin, en azından ikinci yarıdaki maçlarının yarısında ilk 11'de oynamak isterim" şeklindeki isteği teknik direktör Aykut Kocaman tarafından garipsenen Alper Potuk'un, Fenerbahçe macerası başlamadan bitmiş oldu.

Alper'in yarından itibaren Eskişehir'e döneceği ve takımıyla antrenmanlarına devam edeceği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 10:48

İLGİLİ HABERLER