Spor
  • 20.5.2024 11:34

Fenerbahçe'nin yeni dünya yıldızı Derbi maçını izledi

Galatasaray - Fenerbahçe maçını izledi! Derbide ezeli rakibe transfer çalımı

Trendyol Süper Lig'de oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisini sürpriz bir futbolcunun da canlı izlediği ortaya çıktı. Adı sık sık Fenerbahçe ile anılan yıldız futbolcu derbiyi tribünden izledi.

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında dün akşam oynanan Galatasaray - Fenerbahçe maçını izleyenler arasında sürpriz bir isim de vardı.

TRİBÜNDEN İZLEDİ

TRİBÜNDEN İZLEDİ

Derbiyi bir ara Fenerbahçe'nin transfer gündemine de giren Partizan'ın forveti Matheus Saldanha da stadyumdan takip etti.

7 MİLYON EURO İDDİASI 
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcuyu kadrosuna katmak için yüksek bir bedeli de gözden çıkardığı iddia edilmişti. Partizan'ın Sarı-lacivertliler'in 6 milyon euroluk teklifi reddetmesinin ardından Fenerbahçe’nin bu kez 7 milyon Euro’nın yanı sıra bonus ve sonraki satıştan payın da yer alacağı bir paketle masaya oturduğu konuşulmuştu. Golcü futbolcu için ayrıca Torino ve Sevilla'nın da transfer için girişimde bulunacağı iddia edilmişti.

2 FUTBOLCUYU TAKİBE ALMIŞTI 
Brezilyalı futbolcu Matheus Saldanha, geçtiğimiz hafta sosyal medyadan Fenerbahçe'de forma giyen Rodrigo Becao'yu takibe almıştı.

Saldanha, son olarak Lincoln Henrique'yi takibe aldı.

Güncellenme Tarihi : 20.5.2024 12:00

İLGİLİ HABERLER