Spor
  • 29.7.2019 12:57

Fenerbahçe'ye Vedat Muriç'i kulubeye yollayacak golcü geliyor

Transferi duyurdular! Vedat'ı kulübeye hapsedecek 17 milyon euroluk golcü...

Spor Toto Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geride bırakan Fenerbahçeyeni sezonda şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olacağının sinyallerini veriyor. Transfer çalışmalarında hız kesmeyen sarı-lacivertliler gündemine süper bir golcüyü aldı...Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

 

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de hedef, stoper, orta saha ve golcü transferlerini bitirerek sezona başlamak.Kadrosunda Muriç, Allahyar ve Frey gibi golcüler bulunan Fenerbahçe, yabancı kısıtlamasını da düşünmek zorunda.Yeni gelecek golcünün de yabancı bir isim olacağı bilinirken, sarı-lacivertli yönetim Frey'i takımdan göndermeden golcü transferi yapmaya sıcak bakmıyor.

Ancak teknik direktör Ersun Yanal yapılan transferlerden ne kadar memnun olsa da, takıma yeni katılacak isimlerin sezon öncesine yetişmesini istiyor.Yanal, golcü transferinde Vedat Muriç ile rekabet edecek bir isim istiyordu.

Ancak gündeme gelen isim Muriç'i kulübeye hapsedecek türden... İşte detaylar;Golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe için bir başka iddia da Portekiz'den geldi.Radio Rennasança, Sporting Lizbon'un satış listesine koyduğu 1.90'lık Bas Dost'un sarı-lacivertlilerin gündeminde olduğunu ileri sürdü.

Haberde; 1.92'lik 30 yaşındaki forvet için ilk görüşmenin de yapıldığı ifade edildi.Bas Dost geçen sezon da Fenerbahçe'nin gündemine gelmiş ancak daha sonra Slimani transfer edilmişti.

30 yaşındaki Bas Dost, geride kalan sezonda Sporting Lizbon formasıyla 35 maçta 23 gol atıp, 2 asist gerçekleştirdi.

 

Güncellenme Tarihi : 29.7.2019 13:04

İLGİLİ HABERLER