Spor
  • 31.5.2015 22:20

Fenerbahçe'yi heyacanlandıran haber

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu, önümüzdeki sezon şampiyon olmak için çalışacaklarını söyledi. Uslu, 7-8 tane de transfer yapacaklarının bilgisini verdi.
Uslu, futbolda başarılarını devam ettirmek için çalışacaklarını belirterek, "Görev dağılımı yaptıktan sonra, yapmayı düşündüğümüz şeyleri revize edeceğiz. Her ne kadar ikincilik çok kötü bir şey olmasa da Fenerbahçe'de şampiyonluğun haricinde hiç kimse, ben ve başkan dahil olmak üzere kabul edemiyoruz. Önümüzdeki yıl hem Avrupa'da başarı elde etmek hem de Türkiye liginde şampiyon olmak için kolları sıvayacağız" dedi.

"YAKLAŞIK 8 TANE TRANSFER YAPMAMIZ GEREKİYOR"
Yeni teknik adam ve transferler hakkında bilgi veren Mahmut Uslu, Son bir buçuk senedir çok önemli eski futbolcu arkadaşımız çok önemli oyuncu araştırdılar. Hem Latin Amerika'da hem Avrupa'da. Aynı zamanda İsmail Kartal'ın döneminde hazırlanan raporlar var. Kendi menajerimiz var. Hasan Çetinkaya onlarla beraber yeni gelen menajerle beraber bu çalışmalar hızlandırılacak. İlave gereken oyuncular, antrenör öncelikle halledilecek. Çok Kısa bir süre içinde antrenörü belli edip oyuncuları da yavaş yavaş transfer etmeye başlayacağız. Çünkü yaklaşık 8 tane transfer yapmamız gerekiyor.

Uslu, Fernandao transferi ve Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nın yaptığı açıklamlarla ilgili olarak ise şöyle konuştu:
"Ben ona 9 Haziran'dan sonra yanıt vereceğim. Benim yaklaşık 35 yıllık hem antrenörlük hem de yöneticilik tecrübem var. Ayın 9'undan evvel hiçbir oyuncuyla görüşmeyeceğimizi biliyor. Tahminim o kendi seyircisine ve taraftarına mesaj verdi. Çünkü ayın 31'ine kadar opsiyonları vardı. Kulübümüzden resmi bir açıklama olmadı. Kulübüyle görüşüyoruz diye yazılar olunca, 'kulüple görüşülebilir, isterseniz 6 ay kala konuşabilirsiniz, kulübüyle görüşmeler var' diye bir ifadede bulundum. Arkadaşımızın sayın başkanın söylediği o cümleler güzel değil."

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:07

İLGİLİ HABERLER