
FENER'DE " IRKÇI " TEHLİKE!
Marca Gazetesi’nin düzenlediği ankette okurların yüzde 64’ü “Aragones Fener’de başarılı olamaz” diye oy attı
2 yıl için 9 milyon Euro teklif edilen Aragones’in 70 yaşında olması ve ırkçılıkla ilgili sabıkası Fenerliler’i düşündürdü
FENER için tüm yollar Luis Aragones’e çıkmaya başladı. Yönetim büyük bir gizlilik içinde hoca arayışını sürdürürken sadece antrenörün İspanyol olduğu tüyosunu vermişti. Ve İspanya gazetesi Marca, 2 gün önce VATAN Gazetesi ile aynı günde Aragones’in bittiği haberini yazarken dünkü sayısında ise başarılı olup olmayacağını tartışmaya başladı. Marca’nın internet sitesinde yer alan, “Luis, Türk futbolunda başarılı olacak mı?” sorusuna, ankete katılan 34 bin 65 kişiden yüzde 35.3’ü “evet” derken, yüzde 64.97’si “hayır” yanıtını verdi.
‘BİZE F.BAHÇE’Yİ SORDU’
Marca’nIn sitesinde İspanyol basınında dün F.Bahçe yönetiminin yıllık 4.5 milyon Euro’dan 2 yıllık sözleşme teklifinde bulunduğu ileri sürülürken İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Luis Aragones’in, Euro 2008’den sonra F.Bahçe’nin başına geçeceği belirtildi.
Aragones’in önceki günkü basın toplantısında “F.Bahçe’ye gideceğiniz doğru mu?” sorusuna “Sizlerin bildiğini biliyorum. Bu işlere bakan bir menajerim var. Avrupa Kupası’na gelmeden önce Meksika’dan ve diğer ülkelerden gelen teklifler olduğunu biliyordum. Şu an için hiçbir fikrim yok, Avrupa Kupası’nın sonuçlanmasını beklemek zorundayız” cevabını vermişti. Şu ana kadar birçok haberi yalanlayan F.Bahçe yönetiminin Aragones’le ilgili haberleri yalanlamaması da anlaşma ihtimalini güçlendirdi. Bunlara paralel bir açıklama ise dün LİG TV’nin canlı yayınına bağlanan menajer Bayram Tutumlu’dan geldi.
Aragones’in kendisini aradığını belirten Tutumlu “O sırada telefonumu yardımcım Mehmet Çiftçi’ye yönlendirmiştim. Aragones, F.Bahçe hakkında bilgi istemiş. Tabii biz de gerekli bilgileri verdik” dedi. Bu arada İspanya basınında Aragones’le birlikte geleceği iddia edilen Mallorcalı Guiza’ya yeni teklifler olduğu öne sürüldü. İspanya Gol Kralı olan Guiza’ya F.Bahçe dışında başka kulüplerin de talip olduğu ve golcünün Roma’ya gitme şansının yüksek olduğu vurgulandı.
vatan
Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:31