Spor
  • 19.3.2009 03:59

FENER'E TREZEGUET MÜJDESİ...

F.Bahçe gelecek sezon için Trezeguet'yi yeniden gündemine aldı. İspanyol golcü Güiza'dan istediği verimi alamayan ve sezon sonunda yabancı bir golcü için planlar yapan yöneticiler İtalya'dan gelen haberle rotayı yeniden Trezeguet'ye çevirdi. Juventus'un Devler Ligi'nden elenmesinden sonra hocası Raineri hakkında açıklamalarda bulunan Trezeguet'nin kesinlikle gözden çıkarıldığı öğrenildi.

8 MİLYON EURO'YA GELİR

İki yıldır F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın hayallerini süsleyen Fransız golcü için Sarı- Lacivertli kulüp yeniden harekete geçti. Daha önceki görüşmelerde sonuç alınamayan 32 yaşındaki Trezequet'nin bonservis ücretinin yaklaşık 8 milyon euro olduğu öğrenildi.

BU SEZON AZ ŞANS BULDU

Juventus'un 32 yaşındaki Fransız golcüsü David Trezeguet bu sezon takımında çok az şans buldu. Tecrübeli oyuncu 7 karşılaşmada forma giyerken sadece 4 kez ilk 11'de oynadı. David Trezeguet sadece 1 gol kaydederken toplam 361 dakika oynadı. Başarılı oyuncunun sezon sonunda Juventus'la yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

TÜRK CARLOS!

Saracoğlu Stadı'ndaki Fenerium Mağazası'nda basketbol takımı oyuncularıyla birlikte imza dağıtan Carlos, İstiklal Marşı'nı öğrenmeye çalıştığını söyledi. Bu marşa zaman zaman katıldığını belirten yıldız oyuncu, "Kariyerimi F.Bahçe'de noktalamak istiyorum" dedi. Bu arada Marca gazetesine de konuşan Roberto Carlos, "Fenerbahçe çift kupayla sezonu kapayınca herkes Aragones'in kim olduğunu daha iyi görecek" ifadesini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 00:03

İLGİLİ HABERLER