Asayiş
  • 15.9.2013 11:56

Fethiye'de korkunç olay!..

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde, 2 farklı noktada serinlemek için denize giren 25 yaşındaki Erkan Korkmaz ile İrlandalı 57 yaşındaki David Byrne yaşamını yitirdi. Kabak Koyu'ndaki ormanlık alanda ise 40 yaşlarında bir erkeğe ait çürümüş ceset bulundu.

Fethiye'deki ilk boğulma olayı, dün saat 15.00 sıralarında Kayaköy Gemile Koyu'nda meydana geldi. Tatil için ilçeye gelen İrlandalı David Byrne, serinlemek için girdiği denizde bayıldı. Suda hareketsiz duran Byrne, plajda güneşlenen tatilciler tarafından fark edilerek çıkarıldı. İlk müdahalesi olay yerinde sağlık ekiplerince yapılan Byrne, Özel Fethiye Letoon Hastanesi'ne götürüldü. Byrne, yolda ve hastanede yapılan kalp masajına rağmen geri döndürülemedi. 

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ YÜZERKEN BOĞULDU

Fethiye'deki ikinci boğulma olayı Ölüdeniz Beldesi'ndeki Kumburnu Plajı'nda dün saat 17.00 sıralarında gerçekleşti. İstanbul'dan arkadaşlarıyla tatile gelen Selçuk Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Erkan Korkmaz, serinlemek için denize girdi. Korkmaz, bir süre sonra arkadaşları tarafından suda baygın halde bulundu. Kıyıya çıkarılan Korkmaz, ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kalbi duran Korkmaz, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

ORMANDA ÇÜRÜMÜŞ ERKEK CESEDİ

Uzunyurt Köyü'nde, gizli cennet olarak anılan Kabak Koyu'ndan dün saat 19.00 sıralarında ormanlık alanda gezintiye çıkan tatilciler, çam ağaçları altına kurulu çadırın yanında çürümüş erkek cesediyle karşılaştı. Tatilciler, Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanlığı'nı arayarak durumu bildirdi. Olay yerinde gelen jandarma ekipleri, yüzü tanınmayacak hale gelen cesedin üzerinde yapılan aramada kimliğe rastlamadı. Jandarma ekipleri, olaya ilişkin Kabak Koyu'ndaki işletmecilerin ifadesine başvurdu.

Olaylarla ilgili soruşturma başlatılırken Erkan Korkmaz, Davit Byrne'nin cenazeleri ile kimliği belirlenemeyen erkek cesedi otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:02

İLGİLİ HABERLER