Gündem
  • 2.11.2016 00:50

Fethullahçı Boydak'lardan BAKAN ÖZHASEKİ bombası

Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesinde yürütülen ancak katılımın yoğunluğu nedeniyle Konferans Salonunda görülen duruşmada ilk savunmayı, ‘terör örgütü yöneticiliği yapmak ve terör örgütünü finansman sağlamak’ suçlarından dolayı tutuklu bulunan Hacı Boydak yaptı.

Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yürütülen davada savunması alınan Boydak Holding eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak 22 Mayıs 2012 tarihinde terör örgütü lideri Fetullah Gülen ile çekilen fotoğraf ile ilgili olarak “O gezide benimle beraber 9 kişi vardı ve hepsi de fotoğraf çektirdi. Bunun yanı sıra TBMM üyesi çok sayıda kişinin basında Fethullah Gülen ile ilgili fotoğrafları servis edildi. Onlar yargılanmazken benim yargılanıyor olmam anayasanın eşitlik ilkesine aykırıdır.” dedi.

400 öğrenciye ve bütün çalışanlarımızın liseye ve üniversiteye giden çocuklarına burs sağlandı. Ayrıca Vakfımız Başbakanlığa müracaat etti. İçişleri Bakanlığına bağlı Dernekler Masası aracılığı ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Vakıfla ilgili tüm belgeler Vakıflar İl Müdürlüğünde mevcuttur. Belgelerde herhangi bir suç unsurunun olup olmadığının tespit edilmesi için incelenmesini talep ediyorum. Bugün bu yardımlardan dolayı yargılanıyorum” dedi.

İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Aslan’ın iddialarını dillendiren Hacı Boydak, “Melikşah Üniversitesi kongre salonunu yaptıran Saffet Aslan, neden o dönemde konuşmamıştır da, şimdi konuşmuştur? Yine o dönemde Saffet Aslan kızının Melikşah Üniversitesinden eğitim almasını istemiştir. Bu kuruma bakış açısı olumsuz ise neden kızına Melikşah Üniversitesinde eğitim aldırmıştır? Yine aynı şekilde, Holding çalışanlarından zekat ve himmet adından para topladığımız şeklinde başkaları tarafından isnatlarda bulunulmuştur. Şirketimiz sürekli olarak bağımsız denetçiler tarafından denetlenmektedir. Yine soruşturmaların başladığı 2014 yılından bu yana yüzün üzerinde denetime tabi tutuldu. Hiçbir incelemede böyle bir duruma rastlanmadı. Resmi evrak ve kayıtları TMSF’ye devredilen Boydak Holding’de bu evraklar mevcuttur. İstendiği zaman gerçek ortaya çıkacaktır. Onun dışında şirketimizin 14 bin çalışanından biri olan Ekrem Baktır kardeşlerimle benim aramdaki ilişkiye nereden bilecektir. Ekrem Baktır’ın gelini holdingimizde çalışırken kendisi istifa etmiştir. Bundan dolayı tazminatı verilmemiştir. Oğlu da Boyçelik’te yapılan kaizen çalışması sonunda işten çıkarılmıştır, tazminatı verilmiştir. Ekrem Baktır’ın kişisel husumetlerinden kaynaklı beyanlarının dikkate alınmamasını talep ediyorum” diye konuştu.

TERÖRİST BAŞI GÜLEN’LE FOTOĞRAFI
Hacı Boydak, 22 Mayıs 2012 tarihinde terör örgütü lideri Fetullah Gülen ile çekilen fotoğrafın detaylarını ise şöyle anlattı:
“O gezi de, o dönemin belediye başkanı olan Mehmet Özhaseki de dahil olmak üzere 9 kişi vardı. Biz Büyükşehir Belediyesinin kardeş şehri olan Kuzey Karolina’yı ziyaret etmeye gittik. Özhaseki bana gelip ısrar etti ve -Sen Kayseri’nin en büyük işadamısın, gelmezsen olmaz- dedi. Zaten gezi 8 gündü, ben 3. günde döndüm. Evet o ziyaret kapsamında Pensilvanya’ya gittik, Fetullah Gülen ile fotoğraf çektirdik ama herkes çektirdi. Büyükşehir Belediyesinin internet sitesinde Kuzey Karolina ziyareti ile ilgili fotoğrafa baktığınızda üzerimde aynı kıyafet olduğunu göreceksiniz. Mardin ziyaretine de 150 işadamı ile gittik. Mardin’de Bilye köyündeki çatışmada mağdur olan çocuklara yardımcı olmak için oraya gittim. Zaten bir tek benim yanımda oyuncak ve benzer gibi hediyeler vardı. Bizi Mardin Valisi karşıladı. İçişleri Bakanı Muammer Güler de oradaydı. Akşamına da Mardin Artuklu Üniversitesinde konuşma yaptık. Bu video kayıtları mevcuttur. Ben orada Fethullah Gülen’e dair hiçbir söylemde bulunmadım. O zaman başbakanımız olan Erdoğan’ın 2023 hedeflerine kenetlendiğimizi söyledim. Bunun yanı sıra TBMM üyesi çok sayıda kişinin basında Fethullah Gülen ile ilgili fotoğrafları servis edildi. Onlar yargılanmazken benim yargılanıyor olmam anayasanın eşitlik ilkesine aykırıdır.”

Güncellenme Tarihi : 2.11.2016 00:35

İLGİLİ HABERLER