FİDYE İÇİN KAÇIRDIKLARI KADINI PARÇA PARÇA YAPIP, KAYNATTIKTAN SONRA ASLANLARA ATTILAR
KAYNAK : Haber Vitrini
JOHANNESBURG - Güney Afrika'nın başkenti Johannesburg'da, kendisi için eksik fidye ödenen kadını öldürdükten sonra baltayla ufak parçalara ayıran, kaynattıktan sonra da kentin hayvanat bahçesindeki aslanlara atan 2 Çinli, müebbet hapse mahkum edildi.
Johannesburg Yüksek Mahkemesi Yargıcı Phillip Boruchowitz, meslek hayatı boyunca bu kadar hunharca işlenmiş bir cinayet görmediğini söyledi. Yargıç, daha sonra, Çinli caniler Wang Jin (29) ve Hong Zhu'nun (42) ömür boyu hapis cezasına çarptırıldığını açıkladı.
Caniler, öldürdükleri kadının, geçen Mart ayında 20 bin dolarlık fidye için kaçırdıkları ve Johannesburg'da yaşayan aile dostları Wen Si olduğunu açıkladılar. Çinli katiller, Wen Si'yi, 20 bin dolar yerine 8 bin dolar fidye aldıkları için öldürdüklerini itiraf ettiler.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 18:44