Asayiş
  • 28.8.2017 20:55

Filiz Aker mezarını yaptırıp resmini bile koymuş

Sunucu Vatan Şaşmaz dün akşam Beşiktaş’taki Conrad Otel’de eski manken 55 yaşındaki Filiz Aker tarafından öldürüldü. Aker, aynı silahla intihar etti. Korkunç olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.

İddialara göre Aker ve Şaşmaz 2009'da bir süre beraberlik yaşadı, ayrıldı. Ancak Aker ayrılığı kabul etmedi, platonik aşk besledi. Vatan Şaşmaz'ın ailesi "Paranoyak bir insanın gazabına uğradı" dedi. Aker'in yaklaşık 4 ay önce kendisi ve ailesi için mezar taşı yaptırdığı ortaya çıktı.

Şaşmaz’a karşı 10 yıldır saplantılı aşk beslediğini söyleyen Aker’in “Ona 3-4 trilyon (milyon) harcadım, kimseye bırakmam. Eşinden boşanmazsa onu öldürürüm” dediği de iddialar arasında. Yeğeni ise "Vatan'ın suçu yok. Teyzem ona platonik aşk besliyordu" diye konuştu. Şaşmaz'ın otele ve odaya giriş görüntüleri ortaya çıktı. İşte korkunç olayda son dakika bilgileri:

Vatan Şaşmaz cinayetinde aileden ilk açıklama Filiz Akerle ilgili yeni detay...

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz dün akşam Beşiktaş'taki Conrad Otel'de eski manken Filiz Aker tarafından 4 kurşunla sırtından vurularak öldürüldü. Aker, aynı tabancayla intihar etti. Korkunç olayla ilgili yeni detaylar var. Bu sabah Vatan Şaşmaz'ın ailesi konuştu. Dayısı, "Paranoyak bir insanın gazabına uğradı. İddialarla ilgili çok bir şey söylemiyoruz. Yeğeni zaten teyzesi için gerekenleri söyledi. Bu bir komplo. Tuzağa düşürüldü" dedi. Vatan Şaşmaz'ın annesine acı haberin sabah 05.00'e kadar verilemediği de ortaya çıktı.

Vatan Şaşmaz cinayetinde aileden ilk açıklama Filiz Akerle ilgili yeni detay...

Vatan Şaşmaz'ı otel odasında öldüren Filiz Aker, geçtiğimiz yıl Amerika’dan döner dönmez iki ağabeyinin yattığı Tuzla’daki aile mezarlığına kendisi için özel mezar taşı yaptırdı.Taş, Mayıs ayında konuldu. Mezarlıkta bulunan Aker’in yeğeni Dilek Bayer “Halam plansız programsız iş yapmazdı. Yaşayan üç kardeşi daha var onlar için de mezarlığı düzenletti” dedi. Aker'in bir diğer yeğeni Dora ise "Teyzem garip bir insandı. Birkaç ay önce kendi mezarını yaptırdı" diye konuşmuştu...

 

Güncellenme Tarihi : 28.8.2017 22:05

İLGİLİ HABERLER