FLAŞ...FLAŞ...ECEVİT'İN KORUMALARININ KALP KRİZİ PANİĞİ
KAYNAK : Haber Vitrini
MUSTAFA ESEN
ANKARA- Başbakan Bülent Ecevit'in konutunun bulunduğu sokakta bir bayanın kalp krizi geçirmesi üzerine korumalar harekete geçti. Ecevit'in çalışma konutunun bulunduğu sokağı terkeden korumalar, Ecevit'in oturduğu konutunun bulunduğu sokakta kalp krizi geçiren bayana yardıma koştular.
Başbakan Bülent Ecevit'in korumaları dün akşam saat 21.45 sıralarında hareketli dakikalar geçirdiler. Genç bir bayanın korumalardan yardım isteyerek yakınının kalp krizi geçirdiğini belirtmesi üzerine korumalar Ecevit'in çalışma bürosunun bulunduğu apartmanın önünden ayrılarak yine Ecevit'in oturduğu konutun bulunduğu Yılmaz Çolpan sokağa geçtiler. Ecevit'in korumaları burada kalp krizi geçiren bayana yardımcı oldular. Olay yerine ambulans isteyen korumalar ambulansın gelmesi ile birlikte doktorlara yardımcı oldular.
Korumalar doktorların ilk müdahalesinden sonra sedyeye taşınan bayanı ambulansa götürdüler. Ecevit'in korumalarının yaşadığı bu hareketli saatler, mağdur bayanın ambulansla hastaneye gönderilmesinden sonra sona erdi.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 17:02