Asayiş
  • 3.12.2004 00:00

FUHUŞA ZORLANAN ROMANYA UYRUKLU BİR KADIN, HAVLU VE ÇARŞAFLARI BİRBİRİNE BAĞLAYARAK KAÇMAK İSTERKEN 3. KATTAN DÜŞÜP HAYATINI KAYBETTİ

İLKAY MANIŞ
ANTALYA - Antalya'da zorla alıkonulduğu ve fuhşa zorlandığı iddia edilen Romanya uyruklu bir kadın, havlu ve çarşafları birbirine bağlayarak kaçmak istediği apartman katından düşerek hayatını kaybetti.


Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde Altınkum Mahallesi 438 Sokak Parlaz Apartmanı'nda meydana geldi. Zorla alıkonulduğu ve fuhşa zorlandığı belirtilen Ludmila Stolearenco (31) 3. katta kapatıldığı dairenin banyo penceresinden havlu, bornoz ve çarşafları birbirine bağlayarak oluşturduğu iple kaçmak istedi. Stolearenco, aşağıya inerken ip aniden kopunca genç kadın yere çakıldı. Çevredeki vatandaşlar ve genç kadınla aynı evde bulunan İ.İ. ve A.C., Stolearenco'yu Antalya Devlet Hastanesi'ne getirdi. Genç kadın burada hayatını kaybetti.


Olayla ilgili olarak soruşturma başlatan polis İ.İ. ve A.C.'yi gözaltına aldı. İ.İ. ve A.C.'nin olayla ilgileri olmadığını söyledikleri belirtilirken, A.C.'nin fuhşa aracılık etmekten sabıkası bulunduğu öğrenildi. Cinayet ve Ahlak Büro Amirliği'nin konuyla ilgili tahkikatı sürerken, genç kadının yaklaşık bir ay önce Türkiye'ye geldiği belirtildi. Stolearenco'ya yarın otopsi yapılacağı kaydedildi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:23

İLGİLİ HABERLER