Spor
  • 2.1.2023 11:06

Galatasaray Aziz Behich'in peşinde

Sabah'ın haberine göre bu sezon savunmanın solunda sırasıyla Patrick Van Aanholt, Leo Dubois, Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir'i deneyen teknik direktör Okan Buruk, aradığı sol beki bir türlü bulamadı.

Rangers'tan Rıdvan Yılmaz ve bonservisi Club Brugge'de olan Belçikalı Maxim De Cuyper'den sonuç alamayan sarı-kırmızılılar, boşa çıkan Caner Erkin ve Hasan Ali Kaldırım'a soğuk bakıyor.

Sol bek arayışına devam eden yönetimin gündemine giren son isim Aziz Behich oldu.

Futbol hayatına İskoçya'da devam eden sol bek, Dundee United formasıyla 2 gol ve 3 asistlik performans sergilerken, Avustralya ile Dünya Kupası'nda boy gösterdi.

Bursaspor, Başakşehir, Kayserispor ve Giresunspor'da ter döken 32 yaşındaki oyuncu, Galatasaray'a gelirse 'yerli' statüsünde oynayabilecek.

İskoç kulübü ile 1.5 yıl daha sözleşmesi bulunan Aziz Behich son çare olarak yedekte bekletilecek.

TORREİRA DEVLERİ PEŞİNE TAKTI

Galatasaray’ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira, Serie A ekiplerinin radarında. Lazio, devre arasında Sarı-kırmızılılar’ın kapısını çalabilir. Sarı-kırmızılıların sezon başında kadrosuna kattığı Lucas Torreira, Lazio ve Milan'ın transfer listesinde yer alıyor. Maurizio Sarri’nin çalıştırdığı İtalyan ekibi Torreira’yı kadrosunda görmek istiyor. Ancak yönetim, Okan Buruk’un planlarında önemli rolü olan 26 yaşındaki futbolcunun ayrılmasına sıcak bakmıyor.

ASLAN AZİZ BEHİCH'İN PEŞİNDE

Yabancı sınırı nedeniyle listenin üst sırasında ismi yazan Avustrayalı futbolcunun Türk pasaportu da bulunuyor. Daha önce ülkemizde Bursaspor , Başakşehir, Kayseri ve Giresun'da forma giyen, Süper Lig'i yakından tanıyan 32 yaşındaki futbolcunun tecrübesinin de takıma şampiyonluk yolunda katkı verebileceği düşünülerek yönetim ile teknik heyet Aziz Behich ismi üzerinde durmaya başladı.

Güncellenme Tarihi : 2.1.2023 11:11

İLGİLİ HABERLER