Spor
  • 10.6.2023 10:12

Galatasaray Liverpool'un sol beki Tsimikas ile anlaştı

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray özellikle yabancı bir sol beki kadrosuna katmak istiyor. Sarı-Kırmızılı takım Leipzig'in İspanyol oyuncusu Angelino'ya talip olmuştu. Yıldız sol bek transferinin gerçekleşmemesi durumunda sürpriz bir sol bek transferi gerçekleştirecek.

KİRALIK SATIN ALMA OPSİYONLU

Galatasaray Angelino transferini kiralık satın alma opsiyonuyla gerçekleştirmek istiyor. Sarı-Kırmızılı takımın transfer komitesi bu transfer için en az 5 milyon Euro'yu gözder çıkarmış durumdu.

 

Galatasaraya sürpriz sol bek Dünya devinden gelecek...

 

LIVERPOOL'DAN SÜRPRİZ SOL BEK!

Son olarak Galatasaray'da sol bek için Liverpool forması giyen Konstantinos Tsimikas gündeme geldi. Sarı-kırmızılı takım Leipzig'in İspanyol sol beki ile Angelino için girişimlerini sürdürüyor. Angelino transferi gerçekleşmezse Galatasaray 27 yaşındaki Yunan sol bek Tsimikas'ı kiralayacak.

SON ADAY TSIMIKAS

Defans hattı için de yıldız isimlerle ilgilenen Galatasaray Liverpool'dan 27 yaşındaki sol bek Konstantinos Tsimikas'ı gündeme aldı. Bu sezon Liverpool formasıyla 28 maça çıkan Yunan oyuncu gol atamazken 6 asist yaptı.

Galatasaraya sürpriz sol bek Dünya devinden gelecek...

 

Kariyerine AS Neapolis Thessaloniki'de başlayan Tsimikas daha sonra 2014'te yıldızının parladığı Olympiakos'a transfer oldu. Kiralık olarak Esbjerg ve Willem II formaları da giyen Yunan sol bek 2020'de 13 milyon Euro bedelle Liverpool yolunu tuttu. Daha çok Robertson'un arkasında bekleyen oyuncu rotasyon açısından Liverpool'un önemli isimlerinden.

 

Galatasaraya sürpriz sol bek Dünya devinden gelecek...

 

Şu ana kadar kariyerinde 256 maça çıkan Konstantinos Tsimikas 14 gol atarken 31 asist yaptı ve Liverpool ile birer kez İngiltere Lig Kupası, İngiltere Kupası ve İngiltere Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Güncellenme Tarihi : 10.6.2023 10:14

İLGİLİ HABERLER