Spor
  • 2.8.2012 22:10

Galatasaray Melo ile kesin olarak anlaştı!..

Felipe Melo’nun Menajeri Jose Rodriguez Baster, kendileri açısından sorunun bittiğini şimdi Juventus ile Galatasaray'ın anlaşmasını beklediklerini açıkladı.
Juventus'u 7 milyon euroya kadar indirten Galatasaray son bir hamleyle 6 milyon euro teklif etmişti.


Galatasaray'ın uzun zamandır transferi için uğraştığı Brezilyalı Felipe Melo’nun Menajeri Jose Rodriguez Baster, sarı-kırmızılı ekiple yüzde yüz anlaştıklarını ve bu transferi artık kulüplerin anlaşmasına kaldığını söyledi.

Açıklama sarı kırmızılı ekibin uzun süredir peşinde oldu Melo'nun menajeri Jose Rodriguez Baster'dan geldi. Baster yaptığı açıklamada 'Galatasaray ile yüzde yüz anlaştıklarını ve bu transferi artık kulüplerin anlaşmasına kaldığını' söyledi. İtalyan ekibi ile pazarlıklarını sürdüren Galatasaray, Melo'nun bonservis bedeli konusunda anlaşması durumunda, geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynattığı Brezilyalı oyuncuyu kadrosuna katacak
 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 16:16

İLGİLİ HABERLER