Spor
  • 12.1.2014 04:13

Galatasaray'a Alex Telles müjdesi

Alex Telles tartışmalarına, FANATİK'e konuşan yıldız futbolcunun menaceri Fernando Otto nokta koydu: “Alex kulübüyle konuştu ve Galatasaray'da oynamak istediğini bir kez daha söyledi. Bu iş pazartesi biter”

Galatasaray’a Brezilya’dan Alex Telles müjdesi... Sarı-Kırmızılılar’ın artık transferini bitirme noktasına getirdiği Brezilyalı futbolcunun menaceri Fernando Otto, FANATİK’e konuştu ve kesin ifadeler kullandı. Otto, “Gremio’nun sportif direktörü Rui Costa, dün (öncek gün) Telles ile bir araya geldi. Oyuncum, bir kez daha Galatasaray’da oynamak istediğini kendisine söyledi. Kim ne derse desin, önemli olan Telles’in nerede oynamak istediğidir. Şundan kesinlikle eminim Telles, Türkiye’de forma giyecek. Galatasaray’ın teminat mektubunu göndermemesinin nedeni, hafta sonuna denk gelmesi. Çünkü bankalar kapalı! yarın de bu sorun çözülecek. Telles, Türkiye’de yıldızlarla oynamak için adeta çıldırıyor. Orada forma giymeyi, sabırsızlıkla bekliyor” dedi. 

Cephelerde son durum

Brezilya’dan bu yönde haberler gelirken, Galatasaray cephesinde ise 6 milyon Euro’luk bonservisi peşin ödememe üzerine hesaplar yapılıyor. Gremio Kulübü ise Galatasaray’dan gelecek parayla transfer yapmak istiyor ve bu yüzden peşin parada diretiyor. Mancini’nin de oyuncuyu ne kadar çok istediği biliniyor. Bununla birlikte Alex Telles’in Galatasaray’da oynama isteği, Sarı-Kırmızılılar’ın elini bir hayli güçlendiriyor.

Çağrı Davran-Metin Karabaş

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:33

İLGİLİ HABERLER