Spor
  • 24.7.2021 20:10

Galatasaray'a Brezilyalı yıldızı bitirdi! İtalyanlar duyurdu

Galatasaray, geçtiğimiz sezon Parma forması giyen Brezilyalı oyuncu Hernani'yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

PSV Eindhoven yenilgisinin ardından transferde atağa kalkan sarı kırmızılılar; Cicaldau, Patrick van Aanholt ve Sacha Boey transferlerini KAP'a bildirirken İtalyan basınından önemli bir iddia ortaya atıldı.

Rumen Nicolae Stanciu'nun transferinde son anda kulübüyle anlaşamayan Galatasaray, bu bölgeye oyuncu arayışlarını hızlandırdı.

TRANSFERİN BİTMESİ YAKIN

24 yaşındaki Cicaldau'yu İstanbul'a getiren sarı kırmızılıların, bir orta saha oyuncusunu daha kadrosuna katmaya yakın olduğu öğrenildi.

Corriere dello Sport'un haberine göre; Serie A'dan düşen Parma ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hernani, adım adım Galatasaray'a geliyor.

Cagliari'nin de kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu Hernani'nin, sarı kırmızılı takıma daha yakın durmasıyla Cagliari ihtimalinin devre dışı kaldığı ve Galatasaray'ın transferi kısa sürede bitirmesinin beklendiği belirtildi.

Eylül 2020'de Zenit'ten Parma'ya 6.5 milyon Euro bonservisle transfer olan 27 yaşındaki oyuncu, İtalyan ekibinde çıktığı 69 resmi maçta 8 gol, 7 asistle skora katkı sağladı.

ALTI TRANSFER AÇIKLANDI

Şu ana kadar Barış Yılmaz, Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk'le sözleşme imzalayan sarı kırmızılılar; Sacha Boey, Cicaldau ve Patrick van Aanholt'u da KAP'a bildirmişti.

Galatasaray, Hernani'yi kadrosuna katması durumunda bu sezonki 7. transferi

Güncellenme Tarihi : 24.7.2021 20:12

İLGİLİ HABERLER