Spor
  • 29.3.2022 00:38

Galatasaray'a transfer müjdesi! Fatih Terim çok istiyordu

KAYNAK : MİLLİYET

Galatasaray'da idarecilerin uzun süredir orta saha pozisyonuna transfer etmek istediği başarılı futbolcuyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Sarı-kırmızılıların uzun süredir peşinde olduğu tecrübeli futbolcunun kulübü, transfer için izin verdi.

Gedson Fernandes'i transfer etmek için sezon başından itibaren çalışan Galatasaray, Benfica'yı ikna edemeyince orta sahaya Erick Pulgar'ı dahil etti. Sarı-kırmızılı kulübün devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Şilil orta saha, yeni takımında beklenen performansı sergileyemedi. Sarı-kırmızılı takımın orta sahaya transfer takviyesi yapması beklenirken Mısır basınından flaş bir iddia gündeme geldi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Galatasaraya transfer müjdesi Fatih Terim çok istiyordu

Fotomaç Gazetesi'nin Mısır basınına dayandırdığı habere göre; Galatasaray'da Fatih Terim'in bir zamanlar çok istediği ve şu anda da transfer listesinde bulunan Aliou Dieng'e ilişkin önemli bir karar alındı.

Galatasaraya transfer müjdesi Fatih Terim çok istiyordu

Bilindiği üzere sarı kırmızılılar, daha önce Aliou Dieng için Al Ahly'e transfer teklifinde bulunmuş ancak bu teklif reddedilmişti. Al Ahly kulübü Dieng için 8 milyon euro bonservis talep etmiş ancak Galatasaray, satın alma opsiyonlu kiralık istemişti.

Galatasaraya transfer müjdesi Fatih Terim çok istiyordu

Al Ahly kulüp yönetimi, mali açıdan rahatlamak adına Alio Dieng için gelecek transfer tekliflerini kabul etmeye karar verdi. Haberin detaylarında Dieng için 8 milyon euro ve üstü rakamların değerlendirmeye alınacağı ifadelerine yer verildi.

Galatasaraya transfer müjdesi Fatih Terim çok istiyordu

Öte yandan Aliou Dieng'i Galatasaray ile beraber Aston Villa, Feyenoord, Al Hilal ve Al Nasr da istiyor. Aliou Dieng bu sezon toplamda 20 müsabakada rol alırken 1 gol üretmiş ve 1592 dakika sahada kalmıştı.

Güncellenme Tarihi : 29.3.2022 00:42

İLGİLİ HABERLER