Spor
  • 12.1.2014 00:00

Galatasaray'da Dany krizi

Kardemir Karabükspor yönetim kurulu üyesi ve transfer komitesi başkanı Murat Yolbulan, Dany Nounkeu defterini kapattıklarını açıkladı.

Yeni transferler için yabancı kontenjanını açmak isteyen Galatasaray'ın, Dany'yi Karabükspor'a göndereceği beklentisi hayli yüksekti. Ancak Karabükspor cephesinden gelen haber, Galatasaray'ı üzecek nitelikte.

Yolbulan, daha önce hem kulübü hem de kendisi ile anlaşmaya vardıkları Dany’in transferinde bekledikleri cevabı bir türlü alamadıklarını belirterek, “Bizim için bu konu esasında kapandı. Biz bekletilecek bir kulüp değiliz” dedi.

Defansta büyük sıkıntı yaşamadıklarını belirten Murat Yolbulan, “Defansta pek sıkıntımız yok aslında. Ancak Dany transferi olsaydı düşüncemiz farklıydı. Biz zaten ligin ilk yarısında mevcut defans kadromuzla en az gol yiyen bir dengeyi sağlamıştık. O bölgede gerektiğinde Yiğit ve Uğur da oynuyor. Sivas’tan aldığımız genç oyuncu Murat da iyi bir performans sergiliyor. Biz şu an önceliği orta sahaya verdik” dedi.

Öte yandan Dany için Beşiktaş'ın da devrede olduğu konuşulmaktaydı. Galatasaray bu doğrultuda 6 aylığına Dany'yi kiralamak isteyen Beşiktaş'tan 200 bin euro talep ediyordu.

Eurosport Türkiye

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:33

İLGİLİ HABERLER