Spor
  • 3.6.2023 23:49

Galatasaray'da Uğurcan Çakır bombası

Şampiyonlar Ligi'nde ön elemelerde sahne alacak Aslan, Avrupa'da ses getirecek bir kadro kurmak istiyor.
Yeni sezonda; Mauro Icardi'yi kiralayıp, Dries Mertens, Lucas Torreira, Sergio Oliveira gibi yıldız isimler kadrosuna katan Galatasaray'da bu isimler takımın omurgası ve ilk 11'in vazgeçilmezleri olurken, kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi oldular.
Önümüzdeki sezonda yükselişini sürdürmek isteyen Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk raporunu yönetime iletirken, Başkan Dursun Özbek'ten tam yetki alan Erden Timur ise çalışmalarına hız verdi.
Tüm bu gelişmeler yaşanırken, Fernando Muslera'nın yerine kadroya bir isim katmayı düşünen Aslan, aradığı kaleciyi ezeli rakibinde buldu. İşte o isim...


G.SARAY'DAN UĞURCAN ÇAKIR BOMBASI

Uğurcan Çakır sezonun sona ermesiyle birlikte Trabzonspor'dan ayrılmaya hazırlanırken, Galatasaray yönetimi ise hızlı davranarak milli kaleci Uğurcan Çakır'ı renklerine bağlamak istiyor.
TRABZONSPOR'DA UĞURCAN ÇAKIR DÖNEMİ BİTİYOR

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de yıllar sonra şampiyonluk sevinci yaşayan Trabzonspor'da başarının en büyük pay sahiplerinden biri de kaleci Uğurcan Çakır olmuştu.

MUSLERA'NIN YERİNE GELİYOR

Galatasaray, transfer çalışmaları başlarken kale bölgesi için net bir transfer yapmak isterken, Fernando Muslera'nın yaşlanması ve olası ayrılığı sonrası Aslan, gözünü Uğurcan Çakır'a çevirdi.
Trabzonspor'da gösterdiği performansla Avrupa'nın da dikkatini çeken Uğurcan Çakır'ı kadrosuna katıp kaleyi güvenilir bir isme emanet etmek istiyor.
TRABZONSPOR'UN BEKLENTİSİ 15 MİLYON EURO

Trabzonspor yönetimi Uğurcan Çakır için 15 milyon euro bonservis belirledi. Başarılı kaleci için 15 milyon euro altında gelen teklifler reddedilecek.
Bu sezon Trabzonspor formasıyla 31 resmi maça çıkan Uğurcan Çakır, kalesinde 48 gol görürken 12 maçta da kalesini gole kapatmayı başardı. (Akşam)

Güncellenme Tarihi : 4.6.2023 01:20

İLGİLİ HABERLER