Spor
  • 4.6.2023 11:39

Okan Buruk'tan derbi öncesi takımına son uyarılar.. İşimiz bitmedi

Galatasaray'ın hocası Okan Buruk'tan Fenerbahçe derbisi öncesi takımına son uyarılar. "Lig bitti, ama işimiz bitmedi" diyen başarılı çalıştırıcı, "Şampiyona yakışır gibi oynayıp kazanacağız. Konsantre olmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

Akhisarspor'la kazandığı Türkiye Kupası, ardından Başakşehir'le şampiyonluk ve son olarak da Galatasaray'la bir Süper Lig Şampiyonluğu daha... 49 yaşında rüya gibi bir kariyer sıçraması yapan Okan Buruk, her şeye rağmen tedbiri elden bırakmıyor. Şampiyonluk kutlamalarına gölge düşmemesi adına, Fenerbahçe karşısında yine mutlak bir zafer bekleyen Aslan'ın hocası, son antrenmanda öğrencilerine uyarı üstüne uyarıda bulundu.

'LİG BİTTİ AMA İŞİMİZ BİTMEDİ'

Oyuncularıyla yaptığı son toplantıda, "Lig bitti ama işimiz bitmedi" diyen Buruk, "Şampiyona yakışır gibi oynayıp kazanacağız. Kutlama işlerini bir yana bırakıp, sahaya konsantre olmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

KAZANAN TAKIMI BOZMAYACAK

Buruk'un son taktik provada da son haftalardaki kazanan ilk 11'i bozmadığı öğrenildi. Bir iki pozisyonda kesin kararını vermeyen Okan hoca, buna karşın şampiyonluğu getiren 11'i yine as takım olarak çift kale maçta denedi. İleri uçta Icardi'yi, arkasında da Kerem, Mertens ve Rashica'yı kullanan Okan Buruk, orta sahada yine Oliveira ve Torreira, savunmada ise Kazımcan, Abdülkerim, Nelsson ve Boey dörtlüsüne yer verdi. Kale ise 6. lig şampiyonluğunu yaşayan Muslera'ya emanet olacak.

Güncellenme Tarihi : 4.6.2023 11:43

İLGİLİ HABERLER