Spor
  • 28.8.2021 17:11

Galatasaray'dan Abdou Harroui, Babel ve Emre Kılınç açıklaması!

Galatasaray resmi internet sitesi üzerinden bazı transfer haberlerini yalanladı. Sarı kırmızılılar Emre Akbaba, Emre Kılınç ve Ryan Babel'in takımdan ayrılacağına ilişkin haberlerin yanı sıra Hollanda'nın Sparta Rotterdam takımında forma giyen Harraoi ile görüşüldüğünü de net bir dille yalanladı.

Galatasaray'dan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Galatasaray, takımdaki bazı oyuncular hakkında transfer spekülasyonları çıkarıldığını bunun da hem oyunculara hem de takıma zarar verdiğini belirtti. Emre Akbaba ve Emre Kılınç'ın takımdan ayrılması konusunda bir karar olmadığı ifade edildi.

İŞTE GALATASARAY'IN AÇIKLAMASI! 'SERGİLENEN MİZANSEN...'

'Yağız Sabuncuoğlu isimli muhabirin son günlerde sosyal medyadaki kişisel hesapları üzerinden futbol takımımızın oyuncuları ile ilgili tamamen spekülasyona dayalı transfer haberleri sonrası kulübümüz tarafından bir açıklama yapılması gereği doğmuştur.Transfer dönemi boyunca "özel" başlıklı, gerçek olmayan çok sayıda haberi ile sporcuların isimlerini kamuoyunda sürekli tartışılır hale getiren söz konusu muhabir, son 24 saat içinde mevcut kadromuzda yer alan oyuncularımızdan Emre Akbaba, Emre Kılınç ve Ryan Babel ile ilgili olarak da aslı olmayan iddialarda bulunmuştur.

Resim

Resim

Güncellenme Tarihi : 28.8.2021 17:15

İLGİLİ HABERLER