Spor
  • 30.7.2020 12:47

Galatasaray'dan ayrılan Mariano ve Mustafa Kapı'nın transferini duyurdular

Galatasaray altyapısında yetiştikten sonra sarı kırmızılı kulüp ile yollarını ayıran Mustafa Kapı'nın da Burak Yılmaz gibi Lille takımına transfer olacağı iddia edildi.

Fransa Ligi takımlarından Lille, bir Türk futbolcuyu daha kadrosuna katıyor. Galatasaray'ın altyapısından yetişen ve geleceğin yıldızları arasında gösterilen 17 yaşındaki Mustafa Kapı için bir süredir Lille iddiaları vardı.

İtalyan basınının haberine göre ise bu transfer artık sonlandı. İtalyanlara göre Mustafa Kapı, Fransız ekibiyle sözleşme imzalamaktan bir adım uzakta...

Genç futbolcu, Lille ile sözleşme imzalarsa Mehmet Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz'dan sonra takımın dördüncü Türk futbolcusu olacak.

Galatasaray'dan ayrılan Mariano'nun transferini duyurdular!

Galatasaray ile yollarını ayıran Mariano, Brezilya ligi takımlarından Atletico Mineiro'ya transfer oldu. Galatasaray'a veda eden Brezilyalı sağ bek Mariano'nun yeni takımı belli oldu!

Mariano, Brezilya Ligi takımlarından Atletico Mineiro ile sözleşme imzaladı.

Atletico Mineiro Başkanı Sergio Sette Camara, Galatasaray'dan ayrılan Mariano'nun transferini duyururken ''Kupalar için güçlü bir takım kuruyoruz. Harika bir transfer daha! Hoş geldin Mariano'' sözlerini kullandı.

 

Güncellenme Tarihi : 30.7.2020 12:49

İLGİLİ HABERLER