Spor
  • 30.8.2011 00:49

GALATASARAY'DAN TRANSFER CİNLİĞİ!..


Yönetimin transfer bitmeden 1 veya 2 futbolcuyu mutlaka takıma kazandıracağı ancak bu işi aceleye de getirmeyeceği vurgulandı. Sarı kırmızılıların Avrupa'da önümüzdeki hafta bitecek olan transfer sezonunu beklediği, Avrupa'da transferin kapanmasının ardından Türkiye'de tanınan ekstra 1 hafta içinde transferi noktalayacağı ifade edildi.

Yönetimin bu şekilde istenilen futbolcuları daha düşük maaliyetle takıma kazandırmanın planlarını yaptığı öğrenilirken Başkan Ünal Aysal'ın yönetici arkadaşlarına da bu konuda talimat verdiği ve "Transferde son ana kadar bekleyeceğiz. Hocamızın istediği takviyeleri yapacağız ancak bu işi kulüp menfaatleri doğrultusunda en iyi fiyatlarla yapmamız gerekiyor. Sokağa atacak paramız yok. Avrupa'da transfer bittikten sonra bizim 1 hafta daha ek süremiz var bunu en iyi şekilde değerlendireceğiz'' dediği öğrenildi.

Bu doğrultuda transferi aceleye getirmeyecek olan sarı kırmızılıların son ana kadar Lukas Podolski ve Andrei Arshavin için bekleme kararı aldığı , teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla istediği bir golcünün yanısıra ikinci transferin büyük olasılıkla Arda'nın boşluğunu dolduracak bir sol kanat olacağı vurgulandı.

Sarı kırmızılıların Olimpiyakos'un sol kanat oyuncusu İspanyol Albert Riera Ortega'nın kulübüyle büyük ölçüde anlaşmaya vardığı bu oyuncunun yanısıra Chelsea'de forma giyen Benayoun için de temasların sürdüğü vurgulandı.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 14:28

İLGİLİ HABERLER