
GALATASARAY'LI HAKAN YAKIN GİZLİCE KAÇTI
Sakatlığının tedavisi için Hagi’den izin alarak İsviçre’ye giden gurbetçi futbolcunun, Galatasaray’a kesinlikle dönmeyeceği belirtildi.
G.SARAY’da teknik direktör Hagi’nin bilgisi ve isteği dışında kiralanan Hakan Yakın, Rumen çalıştırıcının gözüne girmeyi başaramayınca soluğu gitmekte aldı. Teknik patronun kadrosunda düşünmediği genç oyuncu, yarım devrelik sözleşmesini tamamlamadan, sakatlığını bahane ederek İsviçre’ye gitti. Giderken, sakatlığının geçer geçmez tekrar Galatasaray’a geleceğini açıklayan Yakın’ın, sakatlığının ciddi olmadığı belirtildi.
Yıldızımız barışmadı
Önümüzdeki sezon için kendisine İsviçre başta olmak üzere Avrupa’da kulüp arayan tecrübeli futbolcunun, yakın dostlarına, ‘Çok büyük umutlarla Galatasaray’a gelmiştim. Ama hocamız Hagi ile yıldızımız bir türlü barışmadı. Daha önce ayrılacaktım fakat
sabırla sezon sonunu bekleyeyim dedim. Bir iki kez Hagi ile de görüştüm yine olmadı. İstanbul’a geleceğim ama, eşyalarımı toparlamak için geleceğim. Onlar beni düşünmüyor, ben de onları düşünmüyorum’ dediği belirtildi. HakanYakın, geçtiğimiz pazar günü sarı lacivert eşofmanlarla Florya’ya gelerek, Hagi’den izin alıp gitmişti.