GAZZE'YE DÖRDÜNCÜ HAVA SALDIRISI: 2 ÖLÜ, 35 YARALI
GAZZE - İsrail helikopterlerinin, Gazze'ye düzenlediği dördüncü hava saldırısında 2 kişinin öldüğü, 35 kişinin yaralandığı bildirildi.
Görgü tanıkları, Apaçi helikopterlerinin, Gazze'nin orta kesimindeki Bureyj mülteci kampı yakınlarındaki bir araca 2 füze attığını kaydettiler. Filistin güvenlik kaynaklarıysa bir Apaçi helikopterinin Nuseyrat mülteci kampındaki bir araca saldırı düzenlediğini duyurdu.
Filistinli görgü tanıkları, ilk füzenin atılmasının ardından çevredekilerin araçtakilere yardım etmeye çalıştığını, o sırada ikinci füzenin fırlatılması sonucu ölü ve yaralı sayısının arttığını söylediler. İsrail'in, bugün, Gazze'ye düzenlediği 3 ayrı hava saldırısında 2 Hamas militanı ve bir Filistinli ölmüştü.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 20:53