Spor
  • 27.1.2022 16:08

Gedson Fernandes'ten heyecanlandıran paylaşım!

Süper Lig'de kabus gibi bir sezon geçiren Galatasaray'da gözler yapılacak transferlere çevrildi. Galatasaray'da golcü sıkıntısı için Bafetimbi Gomis ile görüştüklerini açıklayan Burak Elmas transfer müjdesini vermişti. Diğer yandan Galatasaray, Gedson Fernandes transferinde büyük yol kat etti. İşte Gedson Fernandes'ten Galatasaray taraftarlarını heyecanlandıran paylaşım...

Ligde küme düşma hattıyla arasındaki puan farkı 3'e düşen Galatasaray'da yeni teknik direktör Domenec Torrent'in göreve gelmesinden sonra gözler şimdi de yapılacak transferlere çevrildi.

GEDSON FERNANDES'TEN G.SARAY TARAFTARINI HEYECANLANDIRAN PAYLAŞIM

Bir süredir oyuncu ve kulübü Benfica ile görüşme halinde olan Galatasaray, Gedson Fernandes transferinde sona geldi. Orta sahaya takviye yapmak isteyen ve Fatih Terim'in de takımda görmek istediği oyuncu olan Portekizli yıldız Galatasaray taraftarlarını heyecanlandıran bir paylaşım yaptı.

Instagram hikayesinden "GLTSRY" yazılı tişörtüyle fotoğraf paylaşan Portekizli yıldız daha sonra bu fotoğrafı kaldırdı. Fakat profilinde duran aslan emojisi de dikkatlerden kaçmadı.

G.SARAY'A KİRALIK GELEBİLMEK İÇİN SÖZLEŞMESİNİ UZATTI

Gedson'un sarıkırmızılı kulübe dönmek için yaptığı fedakârlık ortaya çıktı. Portekizli yıldız, 8 milyon Euro bonservisi ödeyemeyen Galatasaray'a gelebilmek adına Benfica ile 2023'te bitecek sözleşmesini uzatmayı kabul etti. Cimbom da böylece Gedson'u 1.5 yıllığına kiralama fırsatını yakaladı.

Güncellenme Tarihi : 27.1.2022 16:10

İLGİLİ HABERLER