Genç kadın kendini şelaleden attı!..
ANTALYA'da, dün gece 30 yaşlarındaki sarışın bir kadının Düden Şelalesi'nin denize döküldüğü yerden atladığı ihbarı üzerine polis arama çalışmaları başlattı.
İddiaya göre, gece 23.00 sıralarında sarışın 30 yaşlarındaki bir kadın, Düden Şelalesi'nin denize döküldüğü yer olan ve denizden yaklaşık 30 metre yükseklikte bulunan Gençlik Parkı'na geldi. Elindeki sigara ve suyu bırakan genç kadın bir süre sonra denize atladı.
Sabah erken saatlerinde aynı noktada arama çalışmalarına tekrar başlayan Deniz Polisi, şelalenin denize döküldüğü kısımda incelemelerde bulundu. Sualtı dalgıç ekibinin arama yaptığı noktada 30 yaşlarındaki sarışın kadının izine rastlanmadı. Bu arada Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kadının kimliğini tespit etmek üzere Kayıp Şahıslar Büro Amirliği'ne gelen başvurularıı incelemeye aldı.
CESEDİ BULUNDU
Antalya'da dün gece yarısı Düden Şelale'sinin denize döküldüğü noktadan kendisini bırakarak intihar eden 30 yaşlarındaki sarışın kadının cesedine ulaşıldı. Öğle saatlerinde dalgıçlar tarafından bulunan ceset Zodyak botla Yat Limanı'na çıkarıldı. Polisin incelemesinin ardından üzerinde kimlik bulunmayan ceset Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
DHA
Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 16:50