Yaşam
  • 3.6.2004 00:08

GENÇ KIZA ŞANTAJ TUZAĞI!..

BALIKESİR - Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde, erkek arkadaşıyla birlikte uygunsuz haldeyken fotoğrafı çekilen genç kız, kendisine şantaj yapıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

 
İddiaya göre, bir hafta önce Hacı Yusuf Mahallesi, Ali İhsan Kalmaz Sokak'taki bir evde erkek arkadaşıyla buluşan B.T.'nin, oda içindeki dolaba saklanan ev sahibi S.Z. tarafından fotoğrafları çekildi. Fotoğrafları almak istediğinde tabanca çeken ev sahibi, genç kızla birlikte olmak istediğini, aksi halde fotoğrafları ailesine vereceğini söyledi.


Cinsel ilişki karşılığı resimleri vereceği vaadiyle şüpheli tarafından şantaj yapılan B.T., 5 gün sonra dayanamayıp durumu polise bildirdi. İhbar üzerine operasyon düzenleyen polis, S.Z.'yi yakaladı. Şahsın evinde ve üzerinde yapılan aramada 4 adet negatif film ile bir kuru sıkı tabanca ele geçirildi.
Zanlının adli mercilere sevk edileceği bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:19

İLGİLİ HABERLER