
GENELKURMAY BİLDİRİSİ TEKRAR KONULDU.
Genelkurmay Başkanlığı, laiklik karşıtı eylem ve söylemlere ilişkin sert uyarılar içeren ve "muhtıra" olarak yorumlanan 27 Nisan tarihli bildirinin de aralarında yer aldığı "basın açıklamaları" ile "basın duyuruları" bölümünü yeniden internet sayfasına yükledi.
Genelkurmay'dan dün yapılan açıklamada, web sayfasında gerçekleştirilen bazı düzenlemelerin yeniden yapılandırma çalışmaları kapsamında olduğu belirtilerek şunlar kaydedildi:
"Genelkurmay Başkanlığı web sayfasında yapılan bazı düzenlemelerin, basın ve yayın organlarında değişik şekillerde yorumlandığı görülmektedir. Söz konusu düzenlemeler, web sayfasının yeniden yapılandırılması için bir süreden beri yürütülmekte olan bazı teknik çalışmalar olup, başka herhangi bir anlam ve amaç taşımamaktadır. Bu düzenlemeler kapsamında yeni bilgiler konması sonucu, web sayfasından kaldırılan bilgilere arşivden ulaşmak mümkün olacaktır."