
GERETS: ''LİGDE SON HAFTA TÜM AVRUPA'NIN GÜNDEMİNDE''
İSTANBUL - Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Turkcell Süper Ligi'nde son haftanın tüm Avrupa'nın gündeminde olduğunu söyledi.Florya'daki Sesto Senso İtalyan restoranında basın mensuplarına yemekli basın toplantısı düzenleyen Erik Gerets, çok heyecanlı bir sezonun geçtiğine değinerek, ''Rakibimizle birlikte son haftada şampiyonluk mücadelesi vereceğiz. Avrupa kupalarına katılmak isteyenler ve ligde kalmak isteyen takımlar var. Bu yarışın son haftalara kalması ne kadar heyecanlı bir lig olduğunun göstergesi. Ligde son haftayı yalnızca Türkiye değil, tüm Avrupa takip ediyor. Galatasaray olarak Türk futbolunun tanıtımına katkımızdan ötürü memnunuz'' dedi.
Erik Gerets, kulüp başkan yardımcısı Adnan Polat'ın ''Pazar günü 20.45'te şampiyonuz'' sözlerinin hatırlatılması üzerine, ''Umarız ki kendisi haklı çıkacaktır. Çünkü hepimiz bunu düşünüp, hedefliyoruz. Kimsenin ikinciliği düşünmesi söz konusu değil. Adnan Polat'ın düşüncelerine katılıyoruz'' diye konuştu.
Belçikalı çalıştırıcı, hafta sonu yapacakları Kayserispor maçının büyük önem taşıdığını anlatarak, ''Ne kadar iyi takım olduklarını ilk devreki maçtan hatırlıyoruz. Zorlanarak maçı kazanmıştık. Kesinlikle küçümsemiyoruz. Onları çok kaliteli bir takım olarak görüp, saygı duyuyoruz'' dedi. Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 06:03