Spor
  • 20.7.2006 11:55

GERETS TOMAS'I VERMEDİ

Sarı-kırmızılı kulüpte Tolga Seyhan'ın transfer edilmesiyle gönderileceği iddia edilen Stjepan Tomas'ın bu dedikoduların aksine teklif gelmesine rağmen bırakılmadığı ortaya çıktı. Teknik Direktör Eric Gerets'in isteğiyle yönetim kurulu, Tomas'ı kadroda tuttu.
Dünya Kupası sonrası Galatasaray ile temasa geçen bir Alman kulübünün Tomas için ciddi bir teklifte bulunduğu ve yöneticilerin de bu durumu Gerets'e ilettikleri bildirildi. Hollanda kampı sırasında bu konu masaya yatırılırken, Gerets'in, Tomas'ın gönderilmesine kesinlikle karşı çıktığı öğrenildi.
Belçikalı hocanın, "Şampiyonlar Ligi'nde Tomas gibi tecrübeli bir futbolcuya ihtiyacım var. Ayrıca onun gibisini bir daha bulamayız" dediği öğrenildi. Yöneticilerin görüştüğü Tomas'ın da futbol yaşantısını Galatasaray'da sürdürme isteği üzerine, bu transferin gündemden kaldırıldığı ifade edildi.

Üç aday var

Galatasaray, ön libero için 3 oyuncuyla birden görüşmelerini sürdürüyor. Yöneticiler, Gravesen ve Maniche transferinin beklendiği gibi sonuçlanmaması üzerine, zor duruma düşmemek için bu isimleri büyük bir titizlikle gizliyor. Heinz'ı elden çıkarmaya çalışan yönetim, önümüzdeki hafta içinde önce ön libero, ardından da sol kanada bir oyuncu takviyesi yapmayı planlıyor.

Yeni yapılanma

Başkan Özhan Canaydın, yeniden yapılandırılacak olan sutopu ve yüzme branşlarıyla amatör şubelerin hedeflerini açıklamak için Galatasaray Adası'nda basın toplantısı düzenleyecek. Toplantıya 2. Başkan Semih Haznedaroğlu, amatör şubeler sorumlusu Vedat İrdelp ile su sporları komite üyeleri de katılacak.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 04:17

İLGİLİ HABERLER