Mimar Çağlayan Tuğal'la Bodrum'da yapacağı gizli nikahın ertelenmesi, ardından da medya tarafından öğrenilmesi Meltem Cumbul'u isyan ettirdi
Meltem Cumbul, uzun süredir birlikte olduğu Mimar Çağlayan Tuğal ile önceki gün Bodrum Göltürkbükü'ndeki Maki Otel'de gizli nikah kıydırmaya kalktı. Ancak sadece çok yakın dostlarının katılacağı töreni medyadan saklayan Cumbul, nikah masasına oturamadı. Belediyeden gün alan Çağlayan-Cumbul ikilisine kötü haber öğleden sonra geldi. Nikah dairesi damat Tuğal'ın kütükte hala evli olduğunu, dolayısıyla nikahı kıymalarının yasal olmayacağını iletti. Ancak Tuğal, 2.5 ay önce boşandığını söyleyerek, yanlışlık yapıldığını iddia etti. Yapılan yeni araştırmada da Tuğal'ın evli göründüğü belirlenince, nikah iptal edildi.
Gözler Karamürsel'de
Bu gelişme üzerine neye uğradığını şaşıran ikili, odalarına çekildiler. Tuğal, dün nüfusunun kayıtlı bulunduğu Karamürsel İlçesi'ne giderek, kütükteki hatayı düzelttirmek istedi. Ancak 23 Nisan Çocuk Bayramı nedeniyle tüm resmi dairelerin kapalı olması işlemleri bir gün daha erteletti. Bu arada tüm çabalarına rağmen olayın medyaya yansıması üzerine morali bozulan Cumbul'un yakın çevresine, 'Her şeyi ayarlamıştık. Yapacağımız sade düğünü özel bir fotoğrafçıya çektirip, tüm basına gönderecektik. Her şeyi elimize yüzümüze bulaştırdık' dediği öğrenildi.
Kuruçeşme'de oturacaklar
Nüfus dairesindeki kayıtların düzeltilmesinden sonra bugün yapılması beklenen nikahın ardından çifti şimdi de Cumbul'un 'Biz Size Aşık Olduk' adlı dizisinin stresi sardı. Salı günü nikah kıyıp, iki gün Bodrum'da tatil yapmayı amaçlayan ikili, yaşanan aksilik nedeniyle dizinin çekimlerine yetişmek zorunda olduklarından İstanbul'a dönecekler. Çift ilk evliliğinden bir erkek çocuğu olan Mimar Çağlayan Tuğal'ın Kuruçeşme'deki evini paylaşacak.
akşam
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 19:51