Gündem
  • 7.1.2015 17:34

Gölbaşı’nda donmak üzere olan 2 kişi kurtarıldı

Gölbaşı ilçesi Yaylabağ Mahallesi Çoban Çeşmesi mevkii yakınlarında mahsur kalan 2 vatandaşı donmak üzereyken Gölbaşı Belediyesi ekipleri kurtardı. Sabah saat 08.00 sıralarında Çoban Çeşmesi mevkii yakınlarında mahsur kalan bir kadın ve bir erkek, Gölbaşı Belediyesi’ni arayarak durumu bildirdi.

İhbarı değerlendiren belediye ekipleri, 1 greyder, 1 adet karla mücadele aracı, 1 adet ambulans ve sağlık ekibi, 1 adet 4x4 kar aracı ile mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için harekete geçti. Ekipler 1 saat sonra olay yerine ulaşırken, aşırı kar ve tipiden dolayı ambulans gidemedi.

Gölbaşı Belediyesi’ne ait greyder ve karla mücadele aracının yolu açması ile olay yerine gitmeyi başaran ekipler, kara saplanmış araçtaki hasta olan H.D.Ç. isimli kadını ve sürücü A.D’yi donmak üzereyken kurtardı. Kara saplanan araç belediye greyderi tarafından çekilerek, sağlık ekiplerinin bulunduğu noktaya getirildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından 2 vatandaş, Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi’ne götürüldü. H.D.Ç. isimli bayanın hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:03

İLGİLİ HABERLER